Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Horoskop otkriva: Koji je znak vaš najbolji prijatelj

AUTOR: Isidora Spasić 12 Sep, 2020
Horoskop otkriva: Koji je znak vaš najbolji prijatelj

Iskreno prijateljstvo ne može se odrediti samo horoskopom, ali ima neke logike u tome šta nam zvezde savetuju kada je u pitanju odabir bliskih ljudi. I razmislite, ne treba samo neko vama da bude idelan pijatelj, jer je poenta u tome da se i vi pokažete kao osoba od poverenja.

Ovan (21. mart – 19. april)

Vatreni znak ovna odlično se slaže sa vazdušnim znakom blizanca. Komunikacija je izuzetna jer oboje vole razgovor, priču, blebetanje, i tračarenje. Zajednički sentimenti ih takođe povezuju.

Foto: www.yahoo.com

Bik (20. april – 20. maj)

Pošto su bikovi velikog srca i veoma pouzdanog karaktera, odgovaraće im druženje sa devicom. Oboje vole da se smeju, zabave, i opuste, pa će ih relaksirana atmosfera još više zbližiti.

Foto: www.yahoo.com

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Kao i u slučaju bikova, device će biti sjajan prijatelj blizancima. Zajednički smisao za humor i sličan način razmišljanja nešto je što će ih činiti dugogodišnjim prijateljima.

Foto: www.yahoo.com

Rak (21. jun – 22. jul)

Biće tako lako da se rak i škorpija združe. To je dinamičan duo, jer cene obostranu energičnost, što je odlično za zajedničke lude provode. Ali nije sve u partijanju, jer su ovi znaci povezani i na dubljem nivou.

Foto: www.yahoo.com

Lav (23. jul – 22. avgust)

Znak koji će najbolje razumeti srčanog lava jeste strelac. Oni se u potpunosti poklapaju po pitanju kreativnosti i umetnosti. Pored toga, imaju sličnu maštu i veoma im je važna razmena mišljenja.

Foto: www.yahoo.com

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Intenzivno i potpuno ispunjavajuće prijateljstvo rodiće se između device i škorpije. Ova dva znaka vole da vode duge filozofske razgovore, razmatraju životne opcije, a sve to uz neograničeno međusobno poverenje.

Foto: www.yahoo.com

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Harmonična vaga i intelektualna vodolija idealan su dvojac za pravo prijateljstvo. Konekcija je zasnovana na ljubavi prema umetnosti, posebno muzici. Kritikovaće, analizirati, debatovati, i uživati u svakom zajedničkom druženju.

Foto: www.yahoo.com

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Enigmatična škorpija slaže se sa mnogim znacima, ali joj je ipak najpotrebnija intuitivna riba. S obzirom da maksimalno poštuju emocije onog drugog, njihovo prijateljstvo biće instinktivno i magično.

Foto: www.yahoo.com

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Izuzetno poštovanje između strelca i ovna oformiće vrstu prijateljstva u kojoj će ovi znaci jedan drugome biti inspiracija. Zbog jakih karaktera može doći do povremenih nesuglasica, ali se one uvek brzo reše.

Foto: www.yahoo.com

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Interesantno je da znaku jarca, koji je izuzetno praktičan, neizmerno prijaju avanturistički nastrojeni blizanci. Vezuju ih ambicija i želja za uspehom, jer su oba znaka predana svom poslu.

Foto: www.yahoo.com

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Suprotnosti se privlače, barem kada je horoskop u pitanju. Tako će vodolija i lav, koji dele zajedničke sentimente i senzibilitete, biti odlični da se jedno drugom povere i isplaču na ramenu.

Foto: www.yahoo.com

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ako se pitate ko će najbolje razumeti melanholične ribe, odgovor je – emotivni rak. Kao tim, nema šta ova dva znaka ne mogu da postignu. Takođe, imaju isti ukus za hranu i piće, što će dovesti do zabavnog aspekta njihovog druženja.

Foto: www.yahoo.com

Naslovna slika: www.yahoo.com