Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Idealno poludrago kamenje za svaki horoskopski znak

AUTOR: Isidora Spasić 29 Aug, 2020
Idealno poludrago kamenje za svaki horoskopski znak

U životu je svima uvek potrebno malo magije i dodatne pozitivne energije. Poludrago kamenje može vam biti dobar saputnk na putu ka boljem raspoloženju, pa saznajte koji je idealan u odnosu na vaš horoskopski znak.

Foto: www.greenqueen.com.hk

Ovan (21. mart – 19. april): Citrin

Pošto u sebi koncentriše jake i pozitivne vibracije, citrin će vam pomoći da se fokusirate na svoje ciljeve. On ujedno čini da stvari stavite u realnu perspektivu i tako donesete prave odluke.

Foto: www.crystal-life.com

Bik (20. april – 20. maj): Ahat

Ukoliko vam je potreban motiv da krenete u akciju, držite ahat u blizini. On će vam podići nivo energije, pa ćete biti daleko više produktivni i kreativni.

Foto: www.crystal-life.com

Blizanci (21. maj – 20. jun): Karneol

Kako biste što manje bili rastrojeni i rastrzani na sto strana, neka vam karneol uvek bude pri ruci. Njegovo blagotvorno delovanje, izvućiće vaš maksimalni potencijal na videlo.

Foto: www.crystal-life.com

Rak (21. jun – 22. jul): Mesečev kamen

Emotivni usponi i padovi su normalna pojava. Ipak, ukoliko želite da situaciju držite pod kontrolom, mesečev kamen će učiniti da sve konce držite smireno u rukama.

Foto: www.houseofformlab.com

Lav (23. jul – 22. avgust): Tibetanski kvarc

Važno je znati kako se zapravo osećate, i nikada ne bežati od svojih emocija. Tibetanski kvarc rešava upravo ovaj problem, jer pruža zaštitu i potporu za spritualni razvoj.

Foto: www.crystal-life.com

Devica (23. avgust – 22. septembar): Ametist

Kao izraženo pragmatičan znak, vi svakako znate sebe da opteretite obavezama. Zato je tu ametist koji će vam omogućiti da se primirite, i da aktivirate intuiciju.

Foto: www.amazon.in

Vaga (23. septembar – 22. oktobar): Tigrovo oko

Iako ste u stalnom traganju za životnim balansom, često znate da budete neodlučni. Kako biste se lakše borili sa nedoumicom, tigrovo oko će uneti faktor sreće koja će uvek biti uz vas.

Foto: www.stonemania.co.uk

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar): Angelit

Pošto je škorpija nepredvidiv znak, ponekad zna da napravi pogrešne korake u komunikaciji. Angelit je tu da pruži moralnu podršku, i učini da budete svesni sveta oko sebe.

Foto: www.thecrystalman.com

Strelac (22. novembar – 21. decembar): Aragonit

Strpljenje je osobina koja se uči, ali će vas prisustvo aragonita učiniti veoma empatičnim. Gledaćete na ljude sa više topline i tolerancije.

Foto: www.crystal-life.com

Jarac (22. decembar – 19. januar): Peridot

Ambicija i kompeticija mogu biti dobre osobine, ali sve do jedne granice. Peridot doprinosi saosećajnosti i boljem razumevanju sebe, kao i drugih osoba.

Foto: www.crystal-life.com

Vodolija (20. januar – 18. februar): Gorski kristal

Vodolije vole da gledaju ka budućnosti, i uvek su korak ispred svih. Ali neizvesnost ih često mori, zbog čega treba da koriste gorski kristal. On će im pružiti neophodnu moralnu podršku.

Foto: www.thecrystalgarden.com

Ribe (19. februar – 20. mart): Fluorit

Kada ste pod pritiskom imate običaj da pobegnete u svoj svet mašte. Fluorit će vas na pravi način vratiti u realnost, jer neće dozvoliti da vas stres ikada obeshrabri.

Foto: www.dhgate.com

Naslovna slika: www.today.com