Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Introvertnost u doba karantina

U ova teška vremena, nikome nije svejedno po pitanju striktnih pravila izolacije i karantina. Najvažnije je biti oprezan i odgovoran prema sebi i drugima, ali uz sve to, potrebno nam je i malo razonode, ovoga puta donosimo vam je u vidu kratkih stripića.

Oni se odnose na razliku između introvertnih i ekstrovertnih osoba po pitanju trenutne situacije, a autorka je neko ko je introvert, a čija je partnerka vrlo ekstrovertna osoba. Nijednoj nije svejedno, ali jednoj je možda ipak za nijansu lakše u kućnim uslovima. Tačno je da i introvertne osobe vole da idu napolje i budu aktivne, možda im samo manjak direktnog ljudskog kontakta lakše pada.

Autorka je to probala na ilustruje na prijemčiv i opušten način, bez namere da bilo koga vređa ili ismeva, već da donese poneki osmeh na lice. A ujedno možda i da svi postanemo malo svesniji toga da ne doživljavamo sve na isti način ni u normalnim okolnostima, a kamoli u doba pandemije. Zato, budite oprezni, svesni drugih osoba sa kojima ste sada u karantinu, ali i dopustite sebi da se malo opustite i nasmejete uz stripiće u galeriji ispod teksta.

Takođe, pronađite neki kreativni način da iskoristite višak energije, nikad se ne zna, možda to preraste u unosan hobi.

Izvor: Bored Panda

Fotografije: Lody Njio