Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Okrenite ovaj telefon ako želite da se propisno izvrištite

AUTOR: CityMagazine 29 Nov, 2020
Okrenite ovaj telefon ako želite da se propisno izvrištite

Da li vam se smučila 2020. i sve što je nam je ona donela? Da li ste se umorili od sedenja u kući i želeli biste da negde odete sa prijateljima? Pa, pametnije bi bilo da pričekate još neko vreme pre nego što to uradite, ali dobra vest je da ipak postoji način da izabacite višak energije i besa iz sebe zbog sveopšte situacije.

Dovoljno je da okrenete broj +1 561 567 8431, propisno se izvrištite u slušalicu i mi vam garantujemo da ćete se posle toga osećati bolje. Ako vam pak ni to ne pomogne, svratite do sajta justscream.baby, gde možete čuti svoje vriske, ali i one drugih ljudi koji su pozvali ovaj broj.

Autor ove ideje, Kris Golmar, koji za sebe kaže da je „učitelj, ponekad umetnik i uglavnom tiha osoba”, kaže da treba da pratite sledeća tri koraka kada koristite njegov servis:

  1. korak: Okrenite broj i ne brinite. Niko vas ne sluša.
  2. korak: Sačekajte signal a onda se izvrištite koliko vam je volja.
  3. korak: Posetite ovaj sajt da čujete svoj vrisak, a ako vam to nije dovoljno poslušajte i vrištanje drugih ljudi.

Golmar vas takođe ohrabruje da se izvrištite na javnom mestu, osim, možda u punom bioskopu. On garantuje da će vam prijati da izbacite svoju negativnu energiju na ovaj način, zbog čega će telefon za vrištanje (+1 561 567 8431) biti dostupan do 21. januara sledeće godine.

Izvor: Dazed