Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

City letnja preporuka #21: Misha concept store

AUTOR: CityMagazine 11 Aug, 2020
City letnja preporuka #21: Misha concept store

Ulica Nikole Pašića u Novom Sadu nekada je bila čuvena po zanatima i ponudi raznih unikatnih rukotvorina, a taj njen u modernom dobu gotovo iščezao duh danas čuva jedan šareni kutak – Misha concept store. To je multibrend radnja koja prodajom modnih i umetničkih dela brižljivo odabranih dizajnera podržava domaću proizvodnju.

U zanimljivo koncipiranom ambijentu koji je gotovo galerija, tu ćete pronaći drugačiju garderobu, a u ponudi su i torbe, obuća, nakit, komadi primenjene umetnosti, čak i nameštaj.

„Okupljamo oko 50 umetnika i dizajnera. Svi oni su umetnički pismeni, bilo kao slikari, vajari ili kostimografi. Ne biramo ih po komercijalnom principu, nego po tome da se svojom estetikom uklope u našu priču koja želi da ponudi nešto unikatno, kvalitetno ali i praktično”, kaže Aleksandra Knežić koja je tu zaposlena.

Misha concept store privlači svojom ponudom i tinejdžerke i žene zrele dobi, a zajednička svim kupcima je ljubav prema umetnosti i originalnosti, moglo bi se reći i smelost. Komadi su unikatni ili pravljeni u malim serijama, prednost je i to što se mogu raditi po meri ili željenoj boji.

„Concept store jeste danas i trend, ali je pre svega sjajna ideja da se podrži domaća poizvodnja, ne samo u umetnosti nego u svim granama privrede. Na ovaj način podižemo svest o tome, a i umetnicima kročimo put. U tom kontekstu ovde je odnos cene i kvaliteta prihvatljiv i prilagođen kupovnoj moći našeg tržišta”, dodaje Aleksandra.

Misha concept store možete posetiti radnim danima od 9 do 20 čas. i subotom od 11 do 18 čas. u ulici Nikole Pašića 32 u Novom Sadu, a možete ih potražiti i na Instagramu i Fejsbuku.