Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ideje za dekoraciju stola za Dan zaljubljenih

AUTOR: CityMagazine 06 Feb, 2020
Ideje za dekoraciju stola za Dan zaljubljenih

Polako se bliži 14. februar, te je pravi trenutak da razmislite kako možete da iznenadite voljenu osobu i ulepšate joj dan. To možete učiniti na razne načine, kao što su kupovina poklona, odlazak na romantično putovanje ili večera udvoje u svečanom ruhu. Kada je u pitanju poslednji predlog, možete se odlučiti za izlazak u restoran ili kućnu varijantu. Ukoliko biste voleli da pripremite zakusku uz muziku i kvalitetno vino, ostanite sa nama i u nastavku.

Postoje razni načini za dekorisanje stola kada želite da obeležite bitan datum u godini. Nekima prija klasičan stil, neko voli da pusti mašti na volju – sve je pitanje ukusa. Crveni detalji zauzimaju visoko prvo mesto po zastupljenosti, međutim, za efekat iznenađenja potrebno je da odete korak dalje. Sveće i cvetni aranžmani su uvek dobrodošli, ali ako vas interesuje čime možete da ih dopunite, pažljivo čitajte redove koji slede. Predstavljamo vam naših 5 predloga. Krenimo redom…

1. Klasika na novi način

Ukoliko ne želite da izlazite iz okvira očekivanog, crvenim detaljima i cveću pružite novi sjaj. Naš savet je da trpezi dodate karižutu nijansu, kao što vidite na fotografiji. Pored toga, na sto iznesite buket poljskog cveća, a ukoliko volite zelenu i plavu boju, znajte da su ove godine u trendu.

2. Stolnjak koji prepada sa strane

Kada su u pitanju stolnjaci, birajte one svetlijih boja i većih dimenzija. Ukoliko ste pristalica nesvakidašnjeg dekora, pustite da ivice dodiruju pod. Prizor će izgledati romantičnije, a ukoliko se opredelite za čipkaste detalje ili svilenu tkaninu, oduševljenje neće izostati.

3. Akcenat na detaljima

Tračica zavezana oko pribora predstavlja detalj koji pravi razliku. Latice cveća u čaši za led, takođe mogu delovati jako interesantno. Uz ovakav način dekorisanja sve što je potrebno jeste da ostali predmeti na stolu budu diskretni.

4. Cveće kao večna inspiracija

Dan zaljubljenih gotovo je nezamisliv bez cvetnih aranžmana. Svako ih doživljava na svoj način, a naša ideja glasi da umesto vaze u koju ćete staviti buket, ubrano cveće rasporedite po stolu. Ukoliko volite suvo cveće, ispratite trend i ukrasite sto kao što niste nikada do sada.

5. Sveće kao nezaobilazan detalj

Ovakav povod zahteva prigušen ambijent, za šta vam kao i svake godine mogu poslužiti sveće. Stoga pripremite stalke i sveće različitih visina, radi postizanja dinamike.

Izvor: Elle France