Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Mini pokloni koji će obradovati sve u vašoj okolini

AUTOR: Isidora Spasić 21 Nov, 2020
Mini pokloni koji će obradovati sve u vašoj okolini

Vreme leti kao ludo, posebno ove 2020. godine. Dok trepnete, već će doći praznici i trenutak da se kupuju pokloni. Ali, darivati bliske i važne ljude treba tokom cele godine, kada i nema nekog konkretnog razloga. Pokloni ne treba uvek da budu megalomanski, jer setite se – sitnice život znače. Upravo zbog toga u nastavku slede predlozi za simbolične poklone za bitne osobe u vašem životu.

Foto: www.cosmopolitan.com

Za mamu

Pošto sad nema mnogo šetanja unaokolo, za mamu odaberite udobne i tople pufnaste papuče. Šetkanje po kući biće daleko lepše, pošto će se svaki put kad ih bude nosila setiti vas.

Foto: www.cosmopolitan.com

Za tatu

Kako idu hladni dani, treba utopliti, ali i zaštititi ruke. Štrikane rukavice će tako za tatu biti idealan poklon, koji će uvek držati u džepu svog kaputa, kako bi mu one bile pri ruci.

Foto: www.cosmopolitan.com

Za sestru

Nakit nikada ne izlazi iz mode, posebno kada sleduje praznični period. Sestri će zato par novih minđuša dobro doći. Odaberite neke elegantnije i specifične po obliku, kako bi to bio poklon za pamćenje.

Foto: www.pinterest.com

Za brata

Bluetooth slušalice predstavljaju još jedan tehnološki napredak, koji će svaki brat bez sumnje želeti da ima za sebe. Zbog toga ga obradujte, i verujte da će ga ove slušalice pratiti kad god bude šetao gradom.

Foto: www.theverge.com

Za devojku

Ekskluzivan donji veš možda i nije najoriginalniji poklon, ali je svakako onaj koji ostavi pozitivan utisak. Teško je ljubavi da cveta u ovim neizvesnim vremenima, pa se potrudite što više da romantika ostane na nivou.

Foto: www.cosmopolitan.com

Za dečka

Toaletna voda ili parfem zvuče malo deplasirano, međutim takav poklon uvek dosta znači. Prednost je i u tome što će vaša voljena osoba mirisati baš onako kako se vama sviđa.

Foto: www.cosmopolitan.com

Za prijateljicu

Kada razni pritisci i obaveze nastupe, teško je adekvatno se naspavati. Kako bi vaša priajteljica uvek bila odmorna i lepa, uzmite joj masku za spavanje simpatičnog dezena.

Foto: www.cosmopolitan.com

Za prijatelja

Portabilni mini printer fotografija zvuči fantastično, jer to i jeste. Da biste vi i vaš prijatelj mogli što pre da ovekovečite nove događaje koji će jednog dana postati uspomene, obradujte ga ovim originalnim poklonom.

Foto: www.bestbuy.com

Za koleginicu

Istina je da sa ljudima sa kojima radite verovatno ne razmenjujete često darove, pa baš zato vi dragoj koleginici poklonite svesku. Neka obavezno bude interesantno dizajnirana i tvrđih korica.

Foto: www.amazon.com

Za kolegu

Da vaš dragi kolega ne bi dehidrirao na putu od kuće do posla, i obratno, kupite mu portabilnu flašu za vodu. Pored toga, dobro će mu doći i tokom treninga, na koje, nadamo se, ide.

Foto: www.amazon.com

Naslovna slika: www.cosmopolitan.com