Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Neverovatne transformacije balkona u Francuskoj

AUTOR: CityMagazine 05 Sep, 2020
Neverovatne transformacije balkona u Francuskoj

Dani su i dalje prijatni, iako smo zakoračili u septembar, pa i dalje možemo da uživamo na otvorenom. Stoga, u današnjem tekstu odlučili smo da se pozabavimo terasama, koje mogu biti naš kutak za punjenje baterija pred novu sezonu. Ideja je da vam fotografije koje smo izdvojili pruže inspiraciju za povratak prirodi u svetu koji se svakodnevno ubrzava. Izbor je šarolik, jer svako od nas ima svoje potrebe, a dosta zavisi i od same površine balkona. Nadamo se da ćete u narednih nekoliko minuta uživati i dobiti inspiraciju za poduhvat renoviranja.

Bilo da volite da vam terasa bude zelena oaza ili birate minimalizam sa ležaljkom u glavnoj ulozi, verovatno vam potencijalno preuređenje zadaje dileme. Dok su jedni spremni da se odreknu dosadašnjeg nameštaja i detalja, drugi ipak odluče da zadrže neki deo, tako što im izmene raspored. Naravno, nekada je potrebno dotrajalom izgledu vratiti stari sjaj

Urednici sajta houzz.fr odlučili su da potraže zanimljive fotografije terasa pre i posle renoviranja, a rezultat ćete imati priliku da vidite u galeriji koja sledi. Ovaj online kutak spaja građevinske radnike različitih zanata, i olakšava zainteresovanim korisnicima izvođenje, kako jednostavnih, tako i zahtevnih radova u životnom prostoru. Francuzima nikad nije bilo lakše da osmisle svoju kuću iz snova, ali verujemo da ćemo i vas motivisati i ohrabriti, ako ništa, bar da maštate.

Tri, dva, jedan… Krećemo!

Izvor: Elle France