Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Predmeti za kuću koji su ne samo korisni već i zabavni

AUTOR: Isidora Spasić 16 Jul, 2020
Predmeti za kuću koji su ne samo korisni već i zabavni

Postoje predmeti neophodni za kuću, i postoje oni koji izgledaju zabavno. Kako biste u isto vreme spojili lepo i korisno, predstavljamo 13 komada koji će ispuniti vaše komformističke, ali i estetske prohteve.

Plutajući sto za piknik

Zašto biste se vraćali na obalu za vreme ručka kada možete jesti usred mora? Sve što vam je potrebno jeste plutajući sto za koji komotno seda nekoliko ljudi. Za njim ćete opušteno užinati, pijuckati, pričati, igrati karte i druge društvene igre.

Foto: www.bestproducts.com

Levitirajuća lampa

Zahvaljujući sistemu magneta, stvorena je ova prelepa lampa koja izgleda kao lebdeći mesec. Ona će bez sumnje ulepšati svaki prostor, i privući pažnju gostiju.

Foto: www.bestproducts.com

Dart Vejder lampion

Za sve ljubitelje serijala Rat zvezda, stigao je lampion koji izgleda kao glava Darta Vejdera. Kada se uključi, svetlo izbija iz njegovih očiju, pa „neka sila bude sa vama.”

Foto: www.bestproducts.com

Električno ćebe

Tokom zimskih dana naročito je teško ustati iz kreveta. Hladnoća je tada dodatno iritantna, pa će električno ćebe koje se može uključiti u kolima, pomoći da put od kuće do posla prođe daleko manje traumatično.

Foto: www.bestproducts.com

Ćebe nalik sireninom repu

Ne samo da ćete se komotno ušuškati tokom prohladnih večeri, već ćete još izgledati glamurozno. Ćebe satkano tako da karikira sirenin rep, samo se navuče preko nogu, a doseže taman do iznad struka.

Foto: www.bestproducts.com

Jastuk u obliku hleba

Ako ste jedna od onih osoba koja iz nekog razloga izbegava ugljene hidrate, hleb vam je neminovno u snovima. Baš zbog toga, mekani jastuk koji podseća na hrskavi baget, treba da bude saputnik u putovanju kroz carstvo snova.

Foto: www.bestproducts.com

Torba u obliku kokoške

Nema poente život konstantno shvatati previše ozbiljno. Humor je tu da nam olakša sve nedaće, a dobar primer za to je gumena torba koja deluje kao kokoška. U nju će sve stati, plus je odlična jer je otporna na vodu.

Foto: www.bestproducts.com

Automatski otvarač

Koliko god da vam je biceps jak, otvaranje konzervi i tegli uvek je dosadno. Klasični otvarači često ne rade posao kako treba, zbog čega automatski otvarač predstavlja pravu čar savremene tehnologije, koja će značajno olakšati život.

Foto: www.bestproducts.com

Aparat za mini vafle

Ukusni vafli su ta jednostavna poslastica, koja uvek izmami osmeh na svačijem licu. Osim što postoje kućni aparati za vafle, oni dolaze u različitim oblicima. Tako vaši vafli mogu izgledati kao mini srca ili majušni dinosaurusi.

Foto: www.bestproducts.com

Svetleća klozetska šolja

Kako se tokom odlaska u toalet usred noći ne biste rasanili, neko se dosetio da ugradi svetlo u klozetsku šolju. Ko bi rekao da život može biti lakši, a san bolji, uz ovako jednostavnu ideju.

Foto: www.bestproducts.com

Tuš za pse

Svi koji imaju pse, znaju koliko biva nezgodno okupati ih nakon šetnje. Više to neće biti problem, jer se pojavio specijalni tuš koji se jednostavno montira na onaj kućni, pa i na obično crevo.

Foto: www.bestproducts.com

Kišobran za pse

Postoji jednostavno rešenje kako vaš ljubimac ne bi bio lišen šetnje tokom ružnog vremena, a opet i da ne pokisne. U pitanju je specijalno dizajnirani kišobran koji se veže za lanac, tako da vaša kuca ima zaštitu dok neometano hoda.

Foto: www.bestproducts.com

Suknjica za kokošku

Ukoliko gajite kokoške, ili poznajete nekog ko ih ima, znajte da su se pojavile suknjice upravo za njih. Nema nekog posebnog motiva da ih nose, osim što deluje zabavno. Bez obzira na to, apsolutno zaboravite na maltretiranje i ubijanje životinja, jer to nikad nije preporuka!

Foto: www.bestproducts.com

Fotografije za naslovnu sliku preuzete su sa: www.bestproducts.com