Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Vans predstavio kolekciju inspirisanu „Simpsonovima“

AUTOR: CityMagazine 05 Aug, 2020
Vans predstavio kolekciju inspirisanu „Simpsonovima“

Najpoznatija animirana porodica pojavila se već na svim vrstama odeće, obuće, u društvenim i video igrama, na raznim igračkama i kućnim predmetima i bezbroj druge robe. Najnovija kolekcija koju krase poznati žuti likovi dolazi od kompanije Vans i obuhvata patike, majice i još nekoliko zanimljivih proizvoda.

Iako jeste u pitanju komercijalni poduhvat čiji je cilj da zaradi što više para od fanova svih godina širom sveta, čini se da su proizvodi i cela kampanja rađeni sa ljubavlju. Detalji sa Simpsonovima i ostalim likovima i reference na mnoge epizode i istorije likova imaju smisla i prigodno su predstavljeni na promotivnim fotografijama i aranžmanima. Neki od proizvoda su varijacije na temu poznatih Vans modela, a drugi su potpuno novi dizajni.

Ova kolekcija biće dostupna za onlajn poručivanje od 7. avgusta, a mi smo vam predstavili kako izgledaju neki od artikala iz kolekcije. Samo nemojte da pokazujete deci pre nego što proverite kako vam se čini, jer ćete posle jednostavno biti primorani da im ih kupite. Cene su za sada nepoznate, ali sve će biti objavljeno ovde.

Izvor: Maxim

Fotografije: Vans