Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Dok Osvetnici ruše rekorde, stiže novi uređaj za herojsku negu lica

AUTOR: CityMagazine 16 May, 2019
Dok Osvetnici ruše rekorde, stiže novi uređaj za herojsku negu lica

Iz produkcije su procenili da ovaj uspeh duguju vernim obožavaocima koji su se godinama vezivali za jedinstvene superheroje i njihove priče, koje su inspirisale milione gledalaca. Bez želje da vam „spojluje“ završnicu ove franšize, švedska kompanija FOREO pronašla je način da oda priznanje najmoćnijim herojima na Zemlji, predstavljanjem limitirane serije uređaja – UFO Iron Man.

Ovaj beauty-tech brend poznat po inovacijama, vrhunskoj tehnologiji i atraktivnom dizajnu, u saradnji sa gigantom stripa i filmske industrije, kreirao je beauty uređaj godine, koji je pun pogodak za svakog fana i super hi-tech rešenje za ultimativnu negu kože lica koja kao da nam stiže iz daleke galaksije. U ovoj pravoj intergalaktičkoj saradnji sa Marvelom, limitirana serija UFO Iron Man predstavlja must-have za svakog istinskog fana i sadrži do sada neviđeni UFO uređaj u crnoj boji, sa luksuznim, pametnim maskama za lice Iron Man i USB kablom Toni  Stark u crvenoj boji.

„Osvetnici: Kraj igre" zaradio je više od dve milijarde dolara

„Osvetnici: Kraj igre” zaradio je više od dve milijarde dolara

Ova limitirana serija je ukrašena likovima Osvetnika, uz Iron Mana na maskama za lice i na poklopcu ukrasne kutije.

U ovom trenutku, Iron Man UFO dostupan je samo u Kini, ali je švedska kompanija  obezbedila svemirsku negu lica svim superheroijima koji žele inovativnu beauty rutinu u kućnom ambijentu.

Tor (Thor)

Super moći: polubog, vlada munjama i gromovima, savršeno građen, može da leti i fantastično rukuje čekićem napravljenim od srca umiruće zvezde.

Problem: zaslužuje čistu peticu za savršenu muskulaturu, ali baveći se samo telom zapostavio je lice pa ima izražene bore.

Rešenje: četkica za lice LUNA 2

Saradnja brendova Marvel i FOREO donela nam je fantastičan gedžet

Saradnja brendova Marvel i FOREO donela nam je fantastičan gedžet

U prirodnom procesu starenja, proizvodnja kolagena i elastina u organizmu opada, a time se gube čvrstina i elastičnost kože. Kao rezultat ovih procesa, pojavljuju se fine bore koje se vremenom produbljuju. Ako tome dodamo izraženu mimiku lica, jasno je da se pojavljuju neumitni znaci starenja, kao što je to slučaj kod Tora.

Uređaj LUNA 2 je dostupan u četiri različite boje, u zavisnosti od tipa kože, i omogućava delikatno i kvalitetno čišćenje kože i pora lica. Meki silikon je ultra higijenski, čak 35 puta otporniji na bakterije od sintetičkih materijala, a masažer na zadnjoj strani uređaja dodatno pomaže u borbi protiv starenja.

Ajron Men (Iron Man)

Super moći: osmislio je odelo koje ga čini gotovo neuništivim, može da leti i basnoslovno je bogat.

Problem: veliko opterećenje, nestalan raspored delovanja, česte promene spoljašnjih i unutrašnjih faktora koji utiču na kožu.

Rešenje: pametna UFO maska

UFO Iron Man limitirana serija

UFO Iron Man limitirana serija

U istoimenom filmu, Ajron Men je zapravo milijarder Toni Stark, uspešan biznismen, genijalan inženjer i ljubimac žena. U isto vreme, ispod kostima superheroja krije se čovek spreman da spasi svet.

Idealan gedžet za osobu poput Ajron Mena je UFO, uređaj koji pruža pravu spa terapiju na profesionalnom nivou za svega 90 sekundi, i to u kućnim uslovima. Termoterapija omekšava kožu i pospešuje upijanje specijalno dizajniranih pametnih maski sa prirodnim sastojcima. LED terapija sa punim opsegom (zraci crvene, zelene i plave svetlosti) pruža različite funkcije, od korekcije hiperpigmentacije do anti-ejdž efekta. T-Sonic pulsacije pospešuju apsorbovanje aktivnih komponenata maske, dok rashlađujuća krio terapija zateže pore i čini kožu glatkom. Ovaj uređaj je savršen za specijalne agente koji se u slobodno vreme pretvaraju u superheroje.

Klint Barton (Hawk-Eye)

Super moći: preciznost, oštar vid i vešte akrobacije.

Problem: bore oko očiju.

Rešenje: IRIS super masažer za predeo oko očiju

UFO Iron Man limitirana serija

UFO Iron Man limitirana serija

Klint Barton odmah stavlja do znanja da je iskusan specijalni agent, ali oči ne lažu –  te fine bore oko očiju i umoran izgled predstavljaju dobar razlog da se obrati pažnja na negu kože lica. FOREO IRIS masažer za predeo oko očiju poseduje T-Sonic tehnologiju koja brzo rešava znake umora. Ovaj pametni uređaj sa dva različita režima rada je 100% vodootporan i puni se preko USB kabla, što ga čini savršenim asistentom za negu superheroja.

Kapetan Amerika (Captain America)

Super moći: pored toga što iskusno rukuje bilo kojim oružjem, on je super-pametan i super-patriota.

Problem: koža bez sjaja, umornog izgleda.

Rešenje: kompaktan uređaj za lice LUNA mini 2

UFO Iron Man limitirana serija

UFO Iron Man limitirana serija

Kapetan Amerika je prvi Marvelov superheroj koji je stigao na velike ekrane. On se bori protiv sila zla i otkriva razne neprijatelje otadžbine, ali te borbe ostavljaju tragove na licu i zato mu je neophodan super uređaj za negu, u borbi protiv umornog izgleda kože.

Kompaktan i moćan uređaj LUNA mini 2 savršeno kombinuje T-Sonic tehnologiju od 8000 pulsacija u minuti sa hipoalergenskim silikonom koji 99,5% čisti pore od nečistoča i sebuma, čineći kožu glatkom. Uređaj je potpuno vodootporan i puni se preko USB kabla.