Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Emili Ratajkovski je postala plavuša

AUTOR: CityMagazine 25 Jun, 2020
Emili Ratajkovski je postala plavuša

Nakon meseci provedenih u izolaciji, legendarna brineta, Emili Ratajkovski, je odlučila da osveži svoj letnji izgled tako što se pridružila klubu plavuša uz podršku luksuznog brenda za negu kose Kérastase.

Promena boje kose je nešto o čemu je Emili dosta razmišljala, ali je bila zabrinuta za stanje svoje kose nakon takvih avantura. Emili je izgradila snažnu vezu sa Kérastase brendom tokom poslednje tri godine i najzad je spremna da se upusti u promene nakon što se uverila na koji način upravo ti proizvodi štite i transformišu njenu kosu. Uverena je da će njena posvetljena kosa biti u dobrim rukama nakon što je Kérastase lansirao prvu personalizovanu negu za posvetljene kose Blond Absolu. Emili će biti lice nove Blond Absolu kampanje koja će se lansirati u januaru sledeće godine.

Ovo je prvi put da Emili menja boju svoje kose. S obzirom na to da se saloni širom sveta ponovo otvaraju, menjanje boje kose je pravi način da započnete novu sezonu.

„Nikada nisam bojila svoju kosu niti drastično menjala dužinu svoje kose. Izuzetno mi je drago da mi je Kérastase dao blagoslov da postanem plavuša. Upravo sam proslavila svoj rođendan i veoma sam srećna što izlazim iz izolacije sa svežim izgledom. Svrha lepote je da bude zabavna i ekspresivna, a ovo je definitno najzabavniji momenat u mom životu koji se tiče lepote.“

Novi omiljeni ritual za negu kod kuće Emili uključuje Kérastase Blond Absolu liniju koja će joj pomoći tokom ove avanture I koja će omogućiti savršenu negu i toniranje njene plave kose.

Fotografije: Tom Newton