Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Farmasi: Tvoja nova make up forma

AUTOR: CityMagazine 02 Feb, 2020
Farmasi: Tvoja nova make up forma

Internacionalna kozmetička kuća Farmasi predstavila je novu Be Fit liniju proizvoda namenjenu aktivnim ženama koje vole da budu doterane i kada se bave sportom.

Be Fit liniju čini nekoliko proizvoda izuzetne dugotrajnosti i postojanosti. Tokom fizičkih aktivnosti znojenje je pojačano pa je važno da make up bude formulisan tako da može pratiti vaš tempo i ostati nepromenjen na licu i da uz sve to ne daje osećaj težine na licu.

Be Fit lagani, dugotrajni tonirani moisturizer otporan na znoj pokriva neujednačenu boju tena i donosi potrebnu dozu hidratacije bez zatvaranja pora.

Be Fit CC puder odmah neutrališe nepravilnosti u boji kože i zahvaljujući pigmentima savršeno prekriva crvenilo.

Be Fit maskara sa zakrivljenom četkicom razdvaja i definiše svaku trepavicu. Vodootporna formula pruža intenzivno crni izgled trepavicama koji dugo traje uprkos delovanju spoljašnjih faktora. Maskara za obrve sa brzosušećom teksturom pomaže u oblikovanju obrva i tokom napornih treninga dok boja za usne i obraze daje prirodan izgled bez utiska teškog make up-a.

Dobro je imati pri ruci i Be Fit sprej na bazi zelenog čaja, aloe vere i magnolije koji umiruje i osvežava kožu lica i tela. Vlažne maramice za nežno čišćenje tela ostavljaju prijatan miris i nakon vežbanja.

Be Fit linija je dermatološki testirana.