Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

FOREO: Spremni ste za bezbrižan odmor

AUTOR: CityMagazine 03 Jul, 2019
FOREO: Spremni ste za bezbrižan odmor

Kada ste organizovali putovanje i štiklirali stavke na letnjoj shopping listi, na red dolazi onaj osećaj iščekivanja prvog dana zasluženog odmora. Preostao je „lakši“ deo posla – pakovanje! Iskustvo vas je do sada naučilo da pakovanje zahteva dobru organizaciju kako ne biste (opet) poneli previše stvari. I dok razmišljate da li su vam potrebni još jedna haljina ili šorts, ne zaboravite na najvažniju stavku, a to su proizvodi za negu. Kreme sa zaštitnim faktorom, losioni, šamponi…

Bilo da putujete avionom, kolima ili autobusom, u neseser stavite neophodne proizvode za negu u manjim pakovanjima. Nega o licu na letovanju je posebno važna, jer vašoj koža baš i ne prija sve ono u čemu vi uživate – sunčanje, slana voda, pesak, vetar.

Savršen partner za putovanja je LUNA play plus, četkica za lice švedskog brenda FOREO, koja za minut ujutru i minut uveče uklanja nečistoće, a kožu čini nežnijom i zdravijom. Prijatne pulsacije ove kompaktne četkice čine da koža bolje absorbuje sredstva koja koristite za negu lica. Uređaj je jednostavnog dizajna, lako prenosiv, vodootporan i dugotrajan, jer je sa jednom baterijom obezbeđeno čak 400 korišćenja – kao stvoren da svoju beauty rutinu održavate gde god da se nalazite.