Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kjara Feranji lansira kozmetičku liniju?

AUTOR: CityMagazine 14 Feb, 2019
Kjara Feranji lansira kozmetičku liniju?

Prethodnih godina bili smo svedoci brojnih modnih kolekcija i kozmetičkih proizvoda u potpisu poznatih dama, a čini se da se situacija lagano menja budući da sve više u toj ulozi viđamo influensere. Poslednja u nizu je šarmantna italijanka, autorka bloga „The Blonde Salad” i vrlo uticajna mlada dama Kjara Feranji, koja prema nekim nagoveštajima planira da pokrene svoju kozmetičku liniju.

Naime, tokom prethodnog vikenda, Kjara je na svom masterklasu pod nazivom Beauty bites, koji organizuje sa svojim šminkerom Manuelom Mamelijem, suptilno poručila da će tokom ove godine možda biti nekih iznenađenja aludirajući na lansiranje linije proizvoda za ulepšavanje. Iako lepa blondina nije želela da otkriva previše detalja, sama činjenica da je pomenuti masterklas organizovan u saradnji sa brendovima Sephora, Viktor & Rolph Parfumes i Lancôme, od kojih je poslednji sarađivao sa influenserima poput Kamile Koeljo u kreiranju ograničene serije luksuznih ruževa, bila je jasan znak da i Kjara sprema nešto slično.

Kjara Feranji

Kjara Feranji

Ovo ne bio bio prvi put da Feranjijeva uplovi u beauty vode. Naime, još tokom 2016. Kjara je bila globalni ambasador brenda Pantene, a evo šta je tom prilikom otkrila: „Moja duga kosa je oduvek bila moj najverniji saveznik. Njena nega je moja mala opsesija. A kada se ono što je bilo moja strast od malena pretvorilo u posao, potreba da o svojoj kosi brinem, da je stilizujem, čuvam od štetnog uticaja vremenskih prilika i stresa postala je samo još veća.”

Beauty influenseri već godinama lansiraju svoje linije kozmetičkih poizvoda, ali ovo bi bio prvi put da neko iz sveta mode i životnog stila kreira proizvod za ulepšavanje. Da li je reč o prolaznom hiru, ili pak trendu koji će prerasti u nešto ozbiljnije, ostaje da vidimo…