Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Legendarno ulje za visok sjaj kose

AUTOR: CityMagazine 27 Sep, 2019
Legendarno ulje za visok sjaj kose

Kérastase proizvodi ne samo da odišu luksuzom, već iz vaše kose izvlače ono najbolje. Možda jedan od najpopularnijih proizvoda ovog brenda među lepšim polom je prvo luksuzno višenamensko ulje za kosu Elixir Ultime. U staklenoj luksuznoj bočici zlatnog sjaja, ovaj proizvod osvojio je mnoga ženska srca.

Međutim, za one najodvažnije i istinske ljubitelje luksuza, Kérastase je pripremio pravu malu poslasticu: Elixir Ultime ulje za kosu u limitiranoj bočici i to koje druge boje, već crvene!

Elixir Ultime Rouge Edition

Pre svega, zašto je ovo ulje toliko popularno? Obogaćeno je Intra-Cylane® molekulima i Oléo kompleksom, bogatom mešavinom četiri dragocena ulja koja sadrži: arganovo, kukuruzno ulje, ulje kamelije i prakaksi ulje. Može se koristiti za luksuzni tretman pre pranja kako bi se kosa pripremila, ili pre feniranja, kako bi kosa bila nahranjena i zaštićena, a sjaj kose na svom vrhuncu.

Kérastase Elixir Ultime Rouge edition ulje je u staklenoj bočici od 100 ml, zagasito crvene boje, dobro poznatog, nezaboravnog mirisa i pruža brilijantan sjaj vašoj kosi.

Crvena je snažna, crvena je hrabra, crvena je stav. Koji je tvoj stav?

Kérastase Elixir Ultime Rouge edition se može naći isključivo u oficijalnim Kérastase salonima. Spisak salona može naći ovde. Preporučena maloprodajna cena je 5.140 rsd.

Odvažite se da zasijate

San svake žene je da izađe iz salona sa hidriranom, osveženom i beskrajno sjajnom kosom. Žene žele pokretljivu kosu sjajnu kao ogledalo, ali često nemaju vremena da urade dubinski tretman. S obzirom na to da su naši naučnici među pionirima luksuzne nege za kosu, sasvim je prirodno da su baš oni otkrili jedan od najbržih načina za ulepšavanje kose u okviru Kérastase-a kroz tehnološku inovaciju, Lamelar. Sada, žene mogu imati mekoću i sjaj u nekoliko minuta.  

K  Water: Prvi zaglađujući tretman za intenzivno sjajnu kosu bez otežavanja

Za one periode kada je kosa suva, gruba ili jednostavno nije u najboljem izdanju, K Water je  savršeno rešenje. Kao ekskluzivna salonska usluga, sa jedinstvenom profesionalnom koncentracijom, K Water olakšava svakodnevni život u salonu. U pitanju je trenutno rešenje za venčanje ili neki poseban događaj, brzo i jednostavno kao dodatak bilo kojoj Kérastase usluzi. 

Više od sjaja, K sjaj

Koristeći tehnologiju Lamelar, K Water se trenutno aktivira u dodiru sa vodom kako bi kreirao glatku površinu na kosi. Nakon ovoga kosa je sjajna, lepršava i mekana. U pitanju je potpuna transformacija za savršenu kosu u trenu. 

Nakon godina istraživanja, L’Oréal Advanced Research je kreirao inovativni Lamellar tretman. Ova formula u vodenom stanju se sastoji od jedinstvene mešavine veoma laganih molekula (amino kiselina i proteina) koji su u stalnom pokretu. Ovi molekuli se nakon kontakta sa vodom organizuju u ultra fini lamelarni omotač za samo nekoliko sekundi. Kosa je trenutno zaglađena i vidljivo transformisana bez osećaja otežavanja. Trenutni sjaj. Bez osećaja težine. Jedinstvena pokretljivost.