Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Najlepše frizure Keri Bredšo

Kao što smo nedavno najavili, uskoro počinje snimanje nastavka kultne serije Seks i grad, ali ovoga puta bez čuvene Samante, jer je glumica Kim Katral rešila da stavi tačku na ovu ulogu. Preostale tri glumice, u društvu drugih kolega, ponovo će se okupiti na setu, kako bi publici prikazali kako izgleda zabavljanje u 50-im… Kako je ova lepa vest danas potvrđena, odlučili smo da se osvrnemo na nekadašnje epizode, i to kroz prizmu frizura omiljene nam kolumnistkinje Keri Bredšo. Nadamo se da ćete uživati i lepo se opustiti pred kraj ovog, za mnoge, prvog radnog dana ove godine…

Naime, junakinja Keri Bredšo u periodu između 1998. i 2004, tokom koga se ova kultna serija emitovala, uspela je da nas osvoji kako svojim šarmom, elokvencijom i razmišljanjima na razne teme, tako i svojim savršenim modnim ukusom i maštovitim odevnim kombinacijama u svakoj prilici. Voleli smo da pratimo njen ljubavni život, zavirimo u svet novinarstva, i divimo se njenim visokim potpeticama…. Međutim, tu nije kraj, jer su i njene frizure bile vrlo zapažene, pa smo iz tog razloga danas za vas izdvojili one najlepše u galeriji koja sledi.

Stoga, dok sa nestrpljenjem očekujemo nove epizode, prelistajte fotografije u nastavku i prisetite se dosadašnjih Kerinih čuvenih izdanja. Koje je vaš favorit?

Izvor: Elle France