Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Nega kože tokom leta

Koža zahteva posebnu pažnju tokom cele godine. U toku leta dolazi do pojačanog znojenja a koža gubi vlažnost i sjaj pa je neophodna dodatna hidratacija.

U DIVA LASER CENTRU u ponudi su brojne procedure kojima možete pripremiti vašu kožu za letovanje, ali i regenerisati je posle leta. Osnova lepe kože je dobra hidratacija koja se postiže različitim tretmanima za negu kože.

  1. MEZOTERAPIJA

Predstavlja tretman izbora za suvu kožu koja je bila izložena dejstvu sunčevih zraka. Mezoterapijski koktel sadrži vitamine, oligoelemente, antioksidantne formule i aminokiseline. Unošenjem mezoterapijskog koktela zaustavlja se proces starenja i postižemo regeneraciju kože.

  1. BIOREVITALIZACIJA

Predstavlja tretman kojim se podstiče pojačano stvaranje kolagena i elastina i samim tim se poboljšava struktura kože.

Koži treba posebna nega tokom leta

Koži treba posebna nega tokom leta

  1. PRP TRETMAN KRVNOM PLAZMOM

Ova metoda koristi sopstvenu krvnu plazmu pacijenta sa faktorima rasta u cilju rešavanja različitih nepravilnosti na koži, kao što su proširene pore ili ožiljci od akni. Takođe je idealna metoda za podmladjivanje – PRP lifting lica. Obogaćena formula tretmana je CELLULAR MATRIX – pored krvne plazme i faktora rasta sadrži i hijaluron.

  1. HIJALURON

Hijaluron je prirodna komponenta naše kože koja se aplikuje u vidu filera. Cilj ovog tretmana je višestruk. Postiče se hidratacija, povećanje volumena kože, podmlađivanje i konturisanje različitih regija lica.

DIVA laser centar nudi brojne procedure kao pripremu za leto i regeneraciju posle odmora

DIVA laser centar nudi brojne procedure kao pripremu za leto i regeneraciju posle odmora

Poslednja ali ne i manja važna stvar je redovni DERMATOLOŠKI PREGLED. Važno je kontrolisati promene na koži pre i posle letnjeg perioda. Uz redovne dermatološke preglede i pravilnu negu kože možemo bezbrižno uživati u lepoti naše kože.