Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ovo je najveći manikir trend za 2021. godinu

AUTOR: CityMagazine 13 Jan, 2021
Ovo je najveći manikir trend za 2021. godinu

Početak godine uvek donosi razne novine na polju mode, lepote i stila, pa je to slučaj i ovoga puta. Bez obzira na to što dane uglavnom još uvek provodimo kod kuće, uvek treba pronaći malo vremena za sebe i svoju beauty rutinu, ako ni zbog koga drugog, onda zbog nas samih. Sa tim u vezi, danas se bavimo manikirom i otkrivamo vodeći trend na tom polju za ovu godinu.  

Shodno zimskoj sezoni, tonovi koji su trenutno najpopularniji svakako su tople, mlečne nijanse sa akcentom u vidu jednostavnih šara. To mogu biti tanke pruge, minimalističke tačkice, ili pak varijacije na temu klasičnog frenča. Ovaj trend uveliko su prigrlile dame na Instagramu, pa zašto i vi ne biste isprobali ovako nešto?! Reč je o krajnje jednostavnom manikiru za koji vam ne treba previše truda i vremena, a krajnji rezultat je više nego efektan.

Kako je reč o jednostavnom, svedenom izgledu noktiju, ovakav manikir pogodan je za svaku priliku, a diskretne geometrijske šare unose dozu dinamike i čine ga nesvakidašnjim. Neutralna paleta boja vrlo je zahvalna jer ovakav manikir ide uz svaku odevnu kombinaciju, bez obzira na tonove koji na njoj preovlađuju.

Verujemo da smo vas do sada već ubedili da i sami isprobate ovaj trend kod kuće, a za više inspiracije, pogledajte sjajne predloge u galeriji koja sledi. Koja kombinacija je vaš favorit?

Izvor: Elle France