Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Prava obnova kose je ona koja traje

AUTOR: CityMagazine 20 May, 2019
Prava obnova kose je ona koja traje

Pro Fiber je profesionalni tretman za dugotrajnu obnovu oštećene kose od strane L’Oréal Professionnel brenda. Ovaj profesionalni tretman za negu oštećene kose je sada jednostavniji, poboljšan i jači.

Pro Fiber je prvi dugotrajni protokol za negu kose, čija formula sadrži negujući APTYL 100 molekul koji ima sposobnost dugotrajnog zadržavanja unutar vlasi kose, dok se ranije većina korisnih sastojaka uklanjala već prvim narednim šamponiranjem. APTYL 100 molekularni kompleks se sastoji iz kombinacije dva aktivna sastojka: aminosilana i katjonskog polimera, koji su poznati po jačanju strukture kose, time što prodiru u unutrašnjost kose kroz mikro otvore na vlasi.

Dve jednostavne linije

Re-create

Re-create

Re-create

Pruža obnovu vlasi kose koja je lagano oštećena. Linija se sastoji iz šampona i maske namenjenih za neverovatan rezultat obnove kose.

Pogodno za osetljivu kutikulu i korteks.

Rezultat: kosa postaje jača, nežnija i sjajnija.

Reconstruct

Reconstruct

Reconstruct

Pruža obnovu vlasi kose koja je vidno oštećena hemijskim procesima i toplotom. Linija se sastoji iz šampona i maske koji pružaju optimalnu dozu sastojaka za veliko zadovoljstvo klijenata.

Pogodno za veoma oštećenu kutikulu i korteks.

Rezultat: kosa je obnovljena i sjajna.

Pro Fiber je dostupan isključivo u L’Oréal Professionnel ovlašćenim salonima. Frizer može primeniti personalizovani salonski tretman i pružiti preporuku za upotrebu proizvoda kod kuće.