Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

„Sanjaj velike snove” naziv je The Body Shop novogodišnje kolekcije

AUTOR: CityMagazine 04 Nov, 2019
„Sanjaj velike snove” naziv je The Body Shop novogodišnje kolekcije

The Body Shop, originalni britanski brend prirodnih proizvoda otvorio je prodajni objekat i u Knez Mihailovoj ulici. Pored prepoznatljivih proizvoda kupcima su na raspolaganju i novogodišnji asortiman ograničene serije koji, pre svega, čine poklon setovi kreirani upravo povodom predstojećih praznika.

Otvaranje prodavnice u Knez Mihailovoj

Novogodišnja kolekcija, osmišljena da donese magične trenutke i da učini da se osećamo i izgledamo dobro, odiše novim mirisnim notama kruške, šljive i vanile. Idealan praznični poklon mogu biti i omiljeni proizvodi kako što su maslac za telo Shea Body Butter, maska Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, Hemp Hand protector, za zaštitu ruku od konoplje, kao i jogurti za telo Body Yogurts.

Juicy Pear iz Novogodišnje kolekcije

Veoma nas raduje da The Body Shop ima status omiljenog brenda i da uživamo poverenje i lojalnost naših kupaca. Od samog dolaska brenda na tržište Srbije, još pri otvaranju prvih prodajnih objekata, u Tržnom centru Ada Mall, zatim i u Delta City TC, sanjali smo da imamo i prodavnicu u centralnoj gradskoj ulici, lako dostupnu svima. Danas kada je naš san postao java, rađaju se novi veliki snovi”, izjavila je Sanja Todorović, potpredsednica kompanije Triple Jump Group, franšiznog partnera brenda The Body Shop.

Sanja Todorović

Praznici su vreme preispitivanja, donošenja odluka i želja koje upućujemo jedni drugima, pa je iz tog razloga The Body Shop kolekcija inspirisana temom Dream Big. Novogodišnji period može ponekada da bude i stresan i zato je važno da ne zaboravimo da sanjamo velike snove i da krenemo za njima!

The Body Shop Srbija je na događaju predstavljanja kolekcije pokrenuo priču o vrednostima i velikim snovima, okupivši inspirativne žene iz našeg okruženja koje su sledile svoje snove i dugoročno napravile veliku razliku. One su kroz lične primere govorile šta je doprinelo njihovim uspesima i kako su se nosile sa izazovima na putu ostvarivanja svojih ciljeva.

Panelistkinje

Chantel Care, šefica političkog odelenja Ambasade Velike Britanije u Beogradu, je podelila svoje izuzetno zanimljivo i raznoliko životno iskustvo – od profesionalnog sportiste, preko stipendistkinje Cambridge-a, do rada u diplomatskoj službi (gde je u jednom periodu radila u ekstremno konfliktnom okruženju u Iraku) i dolaska u Srbiju.

Sanjajte velike snove, neki će se ostvariti, a neki će se i promeniti. Nije važno, sanjajte.

Za informacije o aktuelnoj ponudi The Body Shopa u Srbiji, pratite The Body Shop na Instagramu i FB – u.

O kompaniji The Body Shop

Osnovana je 1976. godine u Brajtonu, u Engleskoj, od strane dame Anite Rodik. The Body Shop teži da napravi pozitivnu razliku u svetu, nudeći visoko kvalitetne, prirodno inspirisane proizvode, napravljene po održivim i etičkim principima. Pionir je filozofije da poslovanje može biti pokretačka snaga za stvaranje dobrog, a to je i danas glavni etos ove kompanije. Zajedno sa kompanijama AesopNatura, The Body Shop je deo Natura&Co, globalne, multi-brend kozmetičke grupe posvećene stvaranju pozitivne ekonomije, društvenim promenama i promenama u životnoj sredini.

O Triple Jump Group-i

Triple Jump Group je osnovan u Srbiji. Distributer je i ima franšize za sportske i modne brendove, poseduje komercijalne, logističke i maloprodajne nekretnine. Ova grupa posluje u 9 zemalja, među kojima su i  bivše YU-republike, Mađarska i Albanija. Triple Jump u svom portfoliu ima distribuciju i lanac franšiza svetskih brendova: Converse, Lindex, Arena, Saucony a sada i The Body Shop.