Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Uvod u budućnost stajling proizvoda brenda L`Oréal Professionnel

AUTOR: CityMagazine 14 Nov, 2019
Uvod u budućnost stajling proizvoda brenda L`Oréal Professionnel

2019. godinu smo započeli Tecni.Art stajling proizvodima brenda L’Oréal Professionnel u novim i profesionalnim pakovanjima. Danas, stavljamo finalni pečat na Tecni.Art liniju i predstavljamo kompletan portfolio proizvoda koji će zadovoljiti svaku potrebu frizera, uz lansiranje dva potpuno nova proizvoda koji će, na mnogo načina, olakšati rad naših profesionalnih umetnika u njihovim frizerskim salonima. I sve to uz moderne vizuale koji idu u korak sa trendovima 2019. godine.

Fix Polish

Benefiti: kontrola i disciplina kose, sjaj, dugotrajna fiksacija, otporan na vlagu i kontroliše friz, kroti lepršavu kosu lako se ispira i lako se dozira

Izgledi koji mogu da se postignu ovim proizvodom: Kratki i zaglađeni quiff, sjajni i uglađen rep i zaštita od friz efekta.

6-fix

Benefiti: Jaka fiksacija, jednako nanošenje, suv finiš i brzo sušenje, dugotrajna fiksacija (do 24 sata), pruža sjaj, zaštita od vlage i friza tokom 24 sata i nema vidljivih ostataka nakon nanošenja. Izgledi koji mogu da se postignu ovim proizvodom: Osigurano držanje, kontrola friza uglađenog repa, kontrolisani sjaj prilikom sušenja kose.

Siren waves

Krema za definisanje talasa u kosi, za pokretnost i prirodan sjaj kose. Izgledi koji mogu da se postignu ovim proizvodom: Sjajne i nežne lokne, talasi, loknaste bob frizure, kratka kosa (krop, undercut…).

Bouncy & tender

Duo krema i gel za stilizovanje lokni + Intra-Cylane. Zaštita od vlage i friz efekta. Izgledi koji mogu da se postignu ovim proizvodom: Definisane lokne bez krutosti.

Spiral queen

Negujuća pena za oblikovane lokne. Izgledi koji mogu da se postignu ovim proizvodom: Izdašne i glamurozne lokne, talasi i kosa nakon trajnih lokni.

Liss control

Kremasti gel za glatku kontrolu. Izgledi koji mogu da se postignu ovim proizvodom: Od veoma zaglađenog do laganog izgleda isfenirane kose koja je sjajna i nežna.

Liss control +

Serum za intenzivnu zaglađenost i kontrolu, za zaštitu od vlage tokom 24 sata. Izgledi koji mogu da se postignu ovim proizvodom: Zaglađen visok rep, kontrola friza za disciplinovano sušenje kose.

Air Fix

Sprej za veoma jaku fiksaciju. Izgledi koji mogu da se postignu ovim proizvodom: Dugotrajna fiksacija i sjaj svakog izgleda kose.

Extreme splash

Elastičan sjajni gel za izgled mokre kose. Izgledi koji mogu da se postignu ovim proizvodom: Sjajni, zaglađeni izgled mokre kose, undercut, zalizana kosa.

Rebel push-up

Puder u peni za teksturisanje. Izgledi koji mogu da se postignu ovim proizvodom: Fenirana kosa sa volumenom, debeli i razbarušeni rep, podizanje korena kose, debele pletenice.

Density material

Vosak-pasta za teksturu i fiksaciju. Izgledi koji mogu da se postignu ovim proizvodom: Fleksibilni i definisani izgledi kratke kose (piksi, pompadur, razbarušena kosa), mat finiš.

Morning after dust

Suvi šampon koji upija masnoće, za svež miris tokom 24 sata. Izgledi koji mogu da se postignu ovim proizvodom: Savršena kosa drugog dana nakon pranja, nizak rep, teksturisane dužine i osvežen koren.

Constructor

Termo aktivni sprej za teksturu i fiksaciju. Izgledi koji mogu da se postignu ovim proizvodom: Teksurisana, talasasta ili razbarušena vlas kose