Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

45. Perwoll Fashion Week otvara revija Igora Todorovića

AUTOR: CityMagazine 11 Apr, 2019
45. Perwoll Fashion Week otvara revija Igora Todorovića

Perwoll Fashion Week će svečano biti otvoren revijom Igora Todorovića u Hotelu Metropol kada će biti predstavljena kolekcija pod nazivom KARLNEVAL. Ime kolekcije ukazuje na spoj čovekove potrebe da se iz sezone u sezonu oblači u novu „masku” trenda koju moda nudi, kao i nasleđa koje nam ostaje iza velikih imena sveta mode.

Kolekcija koju će Atelje Igor Todorović prikazati predstavlja spoj odevnih komada namenjenih dnevnim i večernjim prilikama od pažljivo biranih tkanina savremene tehnologije dorade i obrade, kao i svilenih organdina, saten svila, bukle svila i detalja od kristala i lamea, koje, na određeni način, definišu estetiku vedrog kolorita koji je u skladu sa aktuelnim sezonskim trendovima. Konstrukcije su, kao i uvek, bile posebna poslastica celom timu ateljea koji se i ovog puta trudio da istraži nove i inovativne načine krojenja i spajanja tkanina koje čine kolekciju.

Moda treba da bude radost, zadovoljstvo istraživanja i novih „maski” koje će učiniti da se svako oseća posebno i autentično i zato vas pozivamo na jedan beogradski KARLNEVAL posvećen svima onima koji prate i cene rad Ateljea Igor Todorović.

Milena Dravić

Milena Dravić

Milena Dravić kao inspiracija

U okviru 45. Perwoll Fashion Week-a biće održana jedinstvena revija posvećena Mileni Dravić – najvećoj ženskoj glumačkoj zvezdi na ovim prostorima i svojevrsnoj ikoni stila. Revija je zamišljena kao upečatljivi tribute Mileni – bilo kroz brojne uloge koje je tumačila, značaj koji je imala za razvoj regionalne kulture ili kao uzoru ženske emancipacije. Pokrovitelj ovog programa je Grand Kafa koja je dugi niz godina imala uspešnu saradnju sa Milenom i Draganom Nikolićem.

Kampanja „Jači od straha"

Kampanja „Jači od straha”

BFW nastavlja da podržava kampanju Jači od straha

Kao društveno odgovorni projekat, Beogradska nedelja mode će nastaviti da podržava edukativnu akciju Jači od straha sa ciljem da na kreativan način informiše i edukuje javnost o simptomima kancera, ukaže na značaj prevencije, rane dijagnostike i adekvatnog lečenja, kao i da pruži podršku obolelima i njihovim porodicama.