Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
5 najboljih modnih podkasta

Podkasti (internet emisije u audio formi) su već dugo vremena popularan način informisanja i uživanja u raznovrsnim sadržajima, bilo da vas zanimaju serije, filmovi, muzika, politika, nauka ili kuvanje.

Iz tog razloga, uopšte nije iznenađujuće da je i sve više modnih podkasta. Najčešće ih prave poznate modne kuće, modni blogeri i influenseri, a ponekad i kreatori.

U narednim redovima ćemo vam otkriti 5 modnih podkasta koji su nama najinteresantniji.

Dior Talks

Preslušavanjem epizoda ovog podkasta naučićete dosta o istoriji modne kuće Dior, ženama koje su inspirisale njenog osnivača, Kristijana Diora, ali i figurama iz sveta umetnosti koje su direktno uticale na stil ovog brenda.

Oh Boy

Oh Boy je podkast čuvenog modnog sajta Man Repeller. Ovaj sajt je inače opisan kao „mesto gde interesovanje za modu ne umanjuje vaš intelekt“. Voditelj podkasta je Džej Buim, a u emisiji su, između ostalih, gostovali Glorija Stajnem, Aleksa Čang i Vitni Kamings.

The Business of Fashion

Ovo je podkast istoimenog sajta posvećenog ekonomskim aspektima modne industrije. The Business of Fashion nudi intervjue sa velikim imenima iz sveta mode, uključujući modnog kritičara Tima Blenksa, Diorovu kreativnu dirketorku Mariju Graciju Kjuri i Kim Kardašijan Vest.

Gucci Podcast

Sa ovim podkastom možete zaviriti u svet brenda Gucci. Svaka epizoda podkasta nudi razgovor sa saradnicima Alesandra Mišela, kreativnog direktora ove poznate firentinske modne kuće.

Dream It Real

Dream It Real je podkast brenda luksuznih asesoara Coach. Njegov voditelj je Heben Goti, koji je do sada razgovarao sa Selenom Gomez, Majklom B. Džordanom, Mejsi Vilijams i drugim poznatim ličnostima koje su povezane sa ovim brendom.

Izvor: Harper’s Bazaar