Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Adidas + Game of Thrones: Kolekcija patika inspirisana popularnom serijom

AUTOR: CityMagazine 13 Mar, 2019
Adidas + Game of Thrones: Kolekcija patika inspirisana popularnom serijom

Ako ste fanovi sportskih patika i serije „Game of Thrones“, Adidas je za vas spremio veliko iznenađenje. Naime, upravo je obelodanjena nova kolekcija Ultra Boost 4.0 modela patika koje su inspirisane ovim televizijskim hitom kanala HBO. Nju čini šest parova patika koji predstavljaju različite kuće i druge tematske elemente iz „Game of Thrones“ univerzuma.

Kolekcija će biti zvanično puštena u prodaju 22. marta. Sve patike će koštati 180 dolara. Pogledajte u nastavku kako one izgledaju, a ako vam se dopadnu, već sada ih možete naručiti na zvaničnom sajtu Adidas-a.

Prvi model patika pod nazivom Targerijanski zmajevi je sa prednje strane crven, narandžast i žut, što predstavlja vatru koju bljuju zmajevi, a kako se ide ka zadnjem delu patike, ova kombinacija boja se polako pretvara u crnu. Na tzv. heel tab-u je ispisano „Fire and Blood“.

Foto: Adidas

Foto: Adidas

Sledeći model je takođe posvećen kući Targerijan, s tim da je on skroz beo, osim prepoznatljivih Adidas štrafti koje su srebrne boje. Natpis na zadnjem delu patike je isti kao u slučaju prethodnog modela.

Foto: Adidas

Foto: Adidas

Patike kuće Lanister sa svojom kombinacijom crvene, zlatne i crne boje imaju kraljevski izgled. Na unutrašnjoj strani jezika se može videti grb ove porodice, dok na heel tab-u piše „Hear Me Roar“.

Foto: Adidas

Foto: Adidas

Patika kuće Stark obojena je različitim nijansama sive, na unutrašnjoj strani jezika je jezovuk, a na heel tab-u se može pročitati „Winter is Coming“, što je zvanični slogan ove porodice.

Foto: Adidas

Foto: Adidas

Model inspirisan Belim šetačima, naravno, podseća na led. Na zadnjem delu patike piše „Winter is Here“.

Foto: Adidas

Foto: Adidas

Poslednji model je posvećen Noćnoj straži. On ima beli đon, dok je ostatak patike pokriven materijalima tamno sive i crne boje. Na unutrašnjoj strani jezika piše „Night Gathers. And Now My Watch Begins“.

Foto: Adidas

Foto: Adidas