Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

CCC shoes&bags otvorio 12. radnju

AUTOR: CityMagazine 01 Jun, 2019
CCC shoes&bags otvorio 12. radnju

Ulaskom u prodavnicu vidimo centralni prolaz sa osvetljenjem, koji omogućava kupcima da prolaze kroz prostor podeljen u pojedinačne „prostorije“ u prodavnici. Cela prodavnica je podeljena prema proizvodima, uključujući žensku, mušku, dečiju, sportsku i dodatnu opremu. Takav sistem omogućava usmeravanje kupca odmah do proizvoda koje traži.

Sadržaj prikazan na LED ekranima je personalizovan i posvećen određenom tržištu, regionu ili prodavnici. Boja enterijera je neutralizovana neutralnom paletom boja, tako da se narandžasta boja brenda može dobro videti. Da bi se dobio svež i savremen izgled, u prodavnici je uglavnom metal, i materijali koji formiraju prozirno jezgro, sve to daje celokupnu lakoću i održava minimalistički dizajn.

Prodavnica CCC shoes&bags u novom Ada Mall šoping centru

Prodavnica CCC shoes&bags u novom Ada Mall šoping centru

CCC nudi preko 20 marki obuće i torbi. Raznovrsnost modela i stilova garantuje mogućnost izbora cipela za svaku priliku. Dostupna cena i veliki broj prodavnica su garancija dostupnosti naše ponude svima. U CCC-u svako će pronaći nešto za sebe – od elegantnih cipela za poseban događaj, preko kožnih neformalnih cipela do udobne sportske obuće, između ostalih Sprandi, Reebok, Puma, Adidas ili Skechers i za najmlađe – cipele sa slikama dečjih idola iz Disney crtanih filmova.

Povodom otvaranja nove radnje, u toku je i akcija od -20% na sve artikle. Akcija traje do 7. juna 2019.

CCC – Jer hoću više!