Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

H&M u Sedoni predstavio Studio kolekciju za proleće/leto 2019

AUTOR: CityMagazine 14 Mar, 2019
H&M u Sedoni predstavio Studio kolekciju za proleće/leto 2019

Kolekcija će biti dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj od 21. marta.

„Naša ambicija je bila da već poznati modni obrazac podignemo na jedan viši nivo, koristeći prizmu zabave. Jedinstven format događaja omogućio je našim gostima, kupcima i fanovima da zakorače u potpuno stvaran svet kolekcije SS19”, rekla je Katis Barke, direktorka kreativnog marketinga i komunikacija u H&M-u.

Kolekciju H&M Studio SS19 inspirisala je žena, glamurozna muza koja voli avanturu, koja ne dopušta da je ono što nosi ograniči i koju želja za putovanjima vodi od azurno plavih bazena na krovovima svetskih metropola do divljih pustinjskih pejzaža. U Sedonu su pozvani ambasadori kolekcije i mediji da učestvuju u razvijanju jedinstvene priče inspirisane njenim duhom.

Muzički nastup trija The Staves

Muzički nastup trija The Staves

„Želeli smo da imaju osećaj da su zakoračili u drugačiji svet u kome se stvarnost ne razlikuje od fikcije; da izgube svoje inhibicije, da uspostave interakciju među sobom, da postanu deo priče – i na kraju, želeli smo da sa ovog čarobnog mesta odu ushićeni”, kaže Koni Harison, kreativna konsultantkinja i direktorka.

„Za kolekciju H&M Studio inspiraciju uvek nalazimo u ideji jednostavnog glamura. Želeli smo da pokažemo kako bi kolekcija mogla da se prilagodi svakom glamuroznom istraživaču – treba samo izabrati komade koji odgovaraju tvojoj ličnoj avanturi,” rekla je Pernila Volfart, direktorka dizajna u H&M-u.

BMX kaskaderska predstava

BMX kaskaderska predstava