Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Levi’s i Džastin Timberlejk predstavljaju prolećnu kolekciju

AUTOR: CityMagazine 25 Mar, 2019
Levi’s i Džastin Timberlejk predstavljaju prolećnu kolekciju

Nemoguće je odvojiti grad Memfis od njegove muzike. Bilo da se radi o rock’n’roll-u Elvisa Prislija i Džeri Li Luisa, ili o R&B muzici Otisa Redinga i Ajzaka Hejza, Bluff City je stvorio zvuk 20. veka. Za Džastina Timberlejka, rodom iz Memfisa, ovaj grad imao je veliki uticaj na njegovu muziku i stil, što se prožima i kroz saradnju ostvarenu sa Levi’s brendom na lansiranju nove kapsule prolećne kolekcije za 2019. godinu.

Memfis i muzika su veliki deo onoga što ja jesam”, rekao je ponosni vlasnik Grammy nagrade. „Takođe, ove dve, za mene važne stvari postale su značajan deo nove prolećne kolekcije. Prisećali smo se mesta i stvari iz mog detinjstva“.

Memfis kao inspiracija

Memfis kao inspiracija

Drugi nastavak saradnje, pod nazivom Fresh Leaves, inspirisan je Memfisom i predstavlja nadogradnju bezvremenskih klasika Levi’s brenda poput svežeg lišća na starom omiljenom drvetu, čineći ih istovremeno poznatim i novim, klasičnim i savremenim. Plus, Džastin Timberlejk nezvanični je vodič kroz svoj rodni grad.

Komadi inspirisani Džastinovim muzičkim uzorima

Komadi inspirisani Džastinovim muzičkim uzorima

Grafičkim motivima poput Zippin Pippin rollercoaster-a, smeštenog u starom East End parku, Skateland parka i Tigers košarkaškog tima Univerziteta u Memfisu, kao i motivima na jakni odata je počast Džastinovim muzičkim idolima koji su imali veliki uticaj na njegovo muzičko stvaralaštvo. Kolekcija je prožeta nostalgičnim momentima Džastinovog odrastanja u ovom gradu iz kojih je nastao čitav niz savremenih modnih komada.

Džastin Timberlejk

Džastin Timberlejk

„Kao prava američka ikona, Džastin je savršen partner Levi’s brenda i ova kolekcija slavi Memfis, njegov rodni grad, značaj američke muzike i autentičnost personalne ekspresije”, rekla je Dženifer Sej, direktor marketinga za Levi Strauss & Co. „Kolekcija odaje počast gradu Memfisu i nasleđu Levi’s brenda, na čelu sa autentičnim, prvim plavim džinsom, originalnim farmerkama 501, kao i ostalim odevnim predmetima koji su tokom vremena postali prepoznatljivi“.

Pored crne, Levi's 501 Slim Taper dolazi i u  beloj boji

Pored crne, Levi’s 501 Slim Taper dolazi i u beloj boji

Naravno, u srcu tog stila nalazi se odličan par Levi’s farmerica, a za Levi’s x Justin Timberlake prolećnu kolekciju to znači puno sužavanja. Prvo, Levi’s 501 Slim Taper u ispranoj crnoj boji, preuzete su iz prethodne zajedničke saradnje, gde su prvi put predstavljene tokom Džastinovog nastupa. Zatim, kupcima su na raspolaganju i nove Levi’s 501 Slim Taper u beloj boji, kao lagana prolećna varijanta.

Zajedno sa Levi’s 501 Slim Taper džinsom, kolekcija sadrži i veliki broj dukseva sa kapuljačom, kao i majice sa nazivom kampanje Fresh Leaves. Levi’s je nastavio u prepoznatljivom maniru da kreira omiljene komade odeće, uz nostalgičnu notu i ljubav koju Džastin oseća prema svom rodnom gradu.