Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Najlepša letnja kombinacija boja koju možete nositi tokom cele godine

AUTOR: CityMagazine 23 May, 2020
Najlepša letnja kombinacija boja koju možete nositi tokom cele godine

Svi znamo za onu čuvenu maksimu manje je više, zar ne? To se naročito odnosi na modu, budući da minimalizam već duže vreme suvereno vlada modnim tronom, bez izgleda da se uskoro povuče… Što se nas tiče, nemamo ništa protiv, jer on podrazumeva svedene, klasične komade i neutralne tonove koji nikada ne izlaze iz mode, te koji uvek odaju utisak istančanog modnog ukusa i stila koji ne prolazi.

Sa tim u vezi, vrlo je važno napomenuti da u sferi minimalizma važnu ulogu igraju boje, koje su prilično svedene, i to od nežnih beličastih, preko bež, karamel i sivih, pa sve do teget i crnih nijansi. Ukoliko svoj garderober bazirate na ovim bojama, šik krojevima i kvalitetnim materijalima, uvek ćete biti dobro obučeni! No, kako nam se bliže topli letnji dani, za danas smo izabrali nešto nežniju kombinaciju boja, koja je idealna za leto, ali i za bilo koje drugo doba godine, a koje fashion girls na Instagramu obožavaju. Vreme je za neodoljivi spoj bele i bež!

Reč je o bojama koje savršeno naglašavaju preplanuli ten, a koje, uz to, često povezujemo sa prirodnim materijalima kao što su lan, pamuk ili pletivo. No, iako se komadi u ovim bojama mogu kombinovati na razne načine, nas je posebno privukla kombinacija bež topa, sakoa ili džempera i širokih belih pantalona. Tako ležerno, a sa druge strane vrlo sofisticirano i stylish…   

Primeri koji slede najbolje će vas ubediti u to…

Leia Sfez

Dama koja je zaslužna za pokretanje ovog trenda je francuska modna influenserka Leia Sfez. Ona obožava delikatnu kombinaciju svedenog topa u pesak boji i širokih belih pantalona, a za dodatni efekat tu je i vrlo trendi zlatna ogrlica.

Pernil Tajsbek

https://www.instagram.com/p/B_aJe3DlBH9/

Poznata modna blogerka i stilistkinja Pernil Tajsbek iskoristila je istu dobitnu formulu, ali je iskombinovala nešto drugačije komade. Umesto topa, ona je odabrala tanki pleteni džemper puff rukava, bele pantalone ravnog kroja, i sve to zaokružila elegantnim sandalama sa tankim kaiščićima.

Dženet Medsen

Za sam kraj ostavili smo ovu vrlo jednostavnu, ali vrlo šik kombinaciju, u režiji poznate modne blogerke i preduzetnice Dženet Medsen. Ležeran pleteni džemper nežne bež boje u kombinaciji sa širokim belim pantalonama predstavlja idealan odabir koji možete nositi od jutra do večeri – i na posao, i u šetnju i na kafu sa prijateljicama. Udobno, a vrlo upečatljivo i efektno!

Kako vam se dopada ovaj modna jednačina, te da li biste i sami poneli neku od ovih kombinacija?

Izvor: Vogue España

Fotografije za naslovni kolaž: Pinterest