Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Najlepše suknje za ovu sezonu

Tokom letnje sezone, suknje su naši najverniji saveznici kada imamo dilemu šta da obučemo. Lagane, lepršave i lako uklopive, one su naš izbor kada želimo da nam bude udobno, ali da uz to i lepo izgledamo, što je na visokim temperaturama, složićete se, priličan izazov…

Ipak, ma koliko verovatno svako od nas ima svog favorita kada je u pitanju kroj ili boja ovog odevnog komada, svake sezone tu su i novi modeli koji nam bude radoznalost, te želju da ih i sami probamo i stilizujemo na sebi svojstven način. Bilo da je reč o svedenijim ili nešto atraktivnijim formama i dezenima, svaka suknja izgledaće dobro u kombinaciji sa običnom belom majicom ili klasičnom košuljom u istoj boji.

Ove sezone zaboravite na jednostavne modele, jer sve vrca od karnera, boho nota, te neprevaziđenih tufnica. Vesele boje će uneti posebnu dozu uzbuđenja u vaša letnja izdanja, te uopšte nećete morati da se trudite previše oko asesoara. Neka upečatljiva suknja bude zvezda vašeg autfita, a ostatak kombinacije neka bude sveden i minimalistički, radi što boljeg efekta.

Da ne dužimo previše, u galeriji ispod teksta pogledajte kako izgledaju favoriti za ovu sezonu, te potražite nešto inspirativno za sebe.

Izvor: Vogue España