Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Naočare za sunce koje ćemo nositi ovog leta

AUTOR: CityMagazine 07 May, 2019
Naočare za sunce koje ćemo nositi ovog leta

Dolaskom prvih toplih dana, svoje zimske kapute zamenjujemo laganim mantilima, debeli džemperi ustupaju mesto lepršavim haljinama, a kožne čizme zavodljivim sandalama sa kaiščićima. Vreme je za fluidne materijale, cvetne dezene i šik naočare za sunce koje će na najbolji način upotpuniti naša prolećna i letnja izdanja.

Inicijalno dizajnirane sa ciljem da zaštite naše oči od sunca, naočare za sunce sada su nezaobilazan modni detalj koji svaki stajling podižu na jedan viši nivo. I dok neki ljudi godinama ostaju verni istom modelu koji im dobro stoji, drugi, pak, vole da svake sezone osveže svoju kolekciju različitim primercima, koje menjaju u skladu sa odevnom kombinacijom.

Ove godine, naočare za sunce odaju omaž minulim dekadama, i to na radost svih ljubitelja retro stila. Duh ’50-ih oživljavaju zavodljivi modeli mačkastičnog okvira, dok se damski look ’60-ih vraća u vidu naočara okruglih stakala i XXL modela. Stakla u atraktivnim nijansama žute, narandžaste, plave, pink i ljubičaste savršeno dočaravaju duh disko ’70-ih.

U našoj galeriji pogledajte neke od najatraktivnijih modela koje ćemo rado nositi ovog leta i pronađite svoj idealan par!