Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Nike Adapt BB: Nove samovezujuće patike popularnog brenda

AUTOR: CityMagazine 18 Jan, 2019

Dobra vest je da za razliku od prethodne verzije Nike samovezujućih patika koja je koštala čak 720 dolara, Adapt BB će biti puštene u prodaju po ceni od svega 350 dolara. Njihovo vezivanje će biti moguće izvršiti pritiskom dugmeta na samim patikama ili uz pomoć Nike mobilne aplikacije koja pruža pregršt opcija za zatezanje.

Iz Nike-a poručuju da im je bio cilj da omoguće košarkašima da nose patike koje se najbolje adaptiraju na njihovu trenutnu aktivnost pa tako oni imaju izbor da zategnu patiku na jedan način kada treniraju, a sasvim drugačiji kada su na utakmici. Opcije su jedan klik daleko, a moguće je i da aplikacija zapamti preferencije u vezivanju koje vama najviše odgovaraju.

Pohvalno je i da su u testiranju tehnologije konsultovani i profesionalni košarkaši, među kojima je bio i Džejson Tejtum, talentovano nisko krilo Boston Seltiksa. Najavljeno je da će Nike uskoro početi da pravi samovezujuće patike i za druge sportske discipline, ali i za svakodnevno nošenje.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Asimetrični džins: Novi trend ili modni promašaj?

Jedne godine su uske farmerke u trendu, a već sledeće se vraćamo zvoncarama. Čini se da modna industrija ne može…

5 hit trendova za kosu ove godine

Ova godina biće po mnogo čemu neobična, između ostalog i po ekscentričnim trendovima kada su u pitanju lepota i moda.…

Predstavljamo beauty trendove za koje ni Vikipedija još ne zna

Izuzetnost japanske i korejske kozmetike prethodnih godina u potpunosti je preuzela svet. Ovi proizvodi su postali toliko privlačni, da su…

Ovo će biti hit boja proleća

Dolaskom proleća, ulazimo u lepše raspoloženje, te ne čudi što tada biramo komade nežnih, pastelnih tonova koji upućuju na optimizam,…