Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Nova kolekcija Bojane Ugrešić – „Touch of Heaven”

AUTOR: CityMagazine 17 Mar, 2019
Nova kolekcija Bojane Ugrešić – „Touch of Heaven”

Ideja za novu kolekciju Bojane Ugrešić pod nazivom „Touch of Heaven” nastala je u švajcarskom gradu Montreu u kome se održava poznati džez festival i u kome se nalazi bista Fredija Merkjurija koji je tu napisao svoj poslednji album „Made in Heaven”.

Kolekcija na poseban način ističe lepotu ženske energije, ulazak u novi život, senzibilnost i posebnost venčanice u životu svake žene. Podjednako značajne prilike i odevne kombinacije koje smatramo posebnim u svom životu su takođe zastupljene u kolekciji. Uz dozu neobavezne elegancije objedinjene kroz prizmu svetlosti, lepote i ljubavi u nekoj novoj dimenziji stvaramo novu kolekciju u našem ateljeu.

Svaki komad je pažljivo odabran tematski, a imena modela su izabrana kroz određenu simboliku i zahvalnost. Koloritom, teksturom materijala i senzibilitetom prenet je deo priče o rajskom vrtu na zemlji. Nijanse biserno bele, puder roze i mint kombinovane sa najfinijim satenima, čipkom, tilovima, dozom tvida i svilenkastim teksturama prenose priču lepote, lakoće, jednostavnosti i otmenosti.

U videu iznad teksta i u našoj galeriji pogledajte neke od modela iz najnovije kolekcije venčanica.