Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Novootvorena radnja Victory: Za žene koje znaju šta hoće

AUTOR: CityMagazine 03 Dec, 2019
Novootvorena radnja Victory: Za žene koje znaju šta hoće

Modna linija Victory, odskoro se izlaže i u novoj radnji u ulici Kralja Petra u centru grada. Brend na tržištu postoji preko 20 godina, prepoznatljiv po eksperimentisanju u oblasti dizajna odeće za ženu koja pre svega zna šta hoće, koja želi da bude uočljiva i kojoj je važna udobnost i sigurnost.

Victory Store je mesto gde se predstavlja odeća izrađena u Srbiji od najfinijih italijanskih materijala, nakit od čelika, kaučuka i kože, kao i modni brendovi: ALPHA studio by Franco Rossi, Stefano Mortari, torbe Alexandra Alberta Chiolo.

Modeli su prilagođeni različitim situacijama i jednako atraktivni bilo da se nose u poslovnoj prilici, sastanku, svečanom događaju ili pak u svakodnevnoj aktivnosti. Zajednički sinonimi su svedenost, udobnost, naglašena ležernost i kvalitet. Odeća je izrađena od svima poznatih materijala koji su garancija kvaliteta, kao što su kašmir, svila, vuna, viskoza, fini pamuk, čemu su se priključili i noviji materijali prijatni za nošenje koji se pre svega lako održavaju, a to su memory i neopren.

Torbe Alexandra Alberta Chiolo su novi brend na našem tržištu izrađene od visoko kvalitetnog neoprena, raznih boja i tekstura, a svojim izgledom i praktičnošću zadovoljavaju ukuse i najzahtevnijih kupaca.

Prostor, uređen sa ukusom i ljubavlju odiše prijatnom atmosferom, muzikom i lepim mirisima Be Fragrance iz Torina za osvežavanje svih vrsta prostora, ali i garderobera. Victory store je mesto uživanja u luksuznoj pret-a-porter (ready-to-wear) odeći za dame različite životne dobi, ali sa istim životnim stavovima.