Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Osamdesete u punom sjaju: LIU JO predstavlja GOLD LABEL kolekciju za proleće 2019.

AUTOR: CityMagazine 28 Mar, 2019
Osamdesete u punom sjaju: LIU JO predstavlja GOLD LABEL kolekciju za proleće 2019.

U srcu kolekcije nalazi se jakna koja podseća na orijentalni kimono. Jakna se zatvara sa strane uz pomoć velike mašne, a lako se kombinuje sa šorcem ili kratkim pantalonama: primer je cvetni model, pravi trijumf stila i modernosti. Uz savršenu mešavinu materijala i uparivanje pravih Liu Jo komada, kolekcija sadrži i maskirni smoking, kombinaciju napravljenu od bomber jakne i suknje srednje dužine, kao i kratke i duge haljine koje odišu senzualnošću i lakoćom nošenja.

Liu Jo smoking – apsolutni must have – napravljen je od rastegljivog materijala, a može da se nosi ispod jakne ili u kombinaciji sa haljinom sa naglašenim ramenima. Odelo, ikonični komad ovog brenda, nesvakidašnje je uparen. „Klasišne“ bele i crne forme, koje čine osnovu paleta boja ovog brenda, osvežile su odevne premete od veštačke kože sa metalnim detaljima, kao i top komadima poput bomber jakne i upečatljive jakne u boji, koja obećava da postane must have ove sezone.

Animal print je jedan od najvažnijih u ovoj kolekciji, a posebno zmijski. Čipka je takođe veoma aktuelna. Naravno, tu je uvek zanimljiv cvetni print i prugasti dizajn. Za večernja dešavanja, poput koktela i partija, Liu Jo žena zablistaće u haljini ukrašenoj gracioznim detaljima i kaišem oko struka, dugoj haljini sa detaljima na poleđini i naravno uvek aktuelnim svilenim bluzama ukrašenim cirkonima i kamenjem.