Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ovih 7 haljina obeležiće prolećnu sezonu

AUTOR: CityMagazine 16 Mar, 2019
Ovih 7 haljina obeležiće prolećnu sezonu

Iako je prošle godine sve bilo u znaku lepršavih, romantičnih haljina, čini se da nas ovaj trend ne napušta, bar ne tokom prolećne sezone. Štaviše, javlja se u još interesantnijem i maštovitijem obliku! Tako ćemo pored omiljenog leopard printa, prerijskog modela i providnih haljina od tila, ove sezone nositi i neke nove zanimljive krojeve…

Dok smo tokom 2018. najčešće nosili haljine cvetnog ili floralnog dezena, ova godina donosi atraktivne, eklektične spojeve različitih printova u jednom modelu. Zamislite samo haljinu čije su polovine ili rukavi različitih dezena ili boja. Još ukoliko je reč o asimetričnom kroju, efekat je zagarantovan. Ukoliko želite da saznate koji će se još modeli rado nositi ove sezone, pažljivo pročitajte redove koji slede.

7. Prerijska haljina

U duhu prerije...

U duhu prerije…

Brendovi Ganni i Batsheva proslavili su ovaj model prošle godine, a ovog proleća on se javlja u još dramatičnijem izdanju –predimenzioniranih rukava, bogate suknje i raskošnih karnera.

6. Providna haljina

Smelo

Smelo

Provokativna i nesvakidašnja, ova haljina obeležila je nedavne Nedelje mode i Milanu i Parizu. Iako je reč o haljini koja nije za svaki dan, ona se može lepo nositi preko druge garderobe u večernjim prilikama, a mnogi dizajneri predlažu dezenirane modele od providnih materijala.

5. Dezenirana haljina

Moć dezena

Moć dezena

Živopisno, eklektično, prolećno – tako bi se u najkraćem mogao opisati ovaj Rixo model koji je zaludeo Instagram. Verujemo da će ovaj model dodatno probuditi modnu maštu dizajnera i podstaći nastanak još uzbudljivijih primeraka iz ove serije.

4. Maturska haljina

U stilu  ’80-ih

U stilu ’80-ih

Reč je o modelu koji se savršeno uklapa u stil ’80-ih koji ovog proleća doživljava veliki povratak. Dakle, vreme je za ogromne mašne, naglašena ramena i jarke boje!

3. Glamurozna haljina u boho stilu

Boho šik

Boho šik

Ležerna, a istovremeno vrlo otmena, ova haljina je kao stvorena za glamurozni Instagram post sa godišnjeg odmora ili nezaboravan provod u nekom klubu na plažama Ibice…

2. Haljina leopard printa

Klasika

Klasika

Sa njom nikada nema greške, te ne čudi što je i ove sezone među favoritima!

1. Haljina različitih printova

Efektno

Efektno

Brendovi kao što je Rixo ove sezone donse osveženje u vidu haljina satkanih od različitih uzoraka. No, iako vam ova definicija u startu može zvučati prenapadno, reč je o modelu koji je daleko elegantniji od običnog pačvorka. Uostalom, fotografija sve govori.