Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Sara Džesika Parker u epizodi „Bridgerton”

AUTOR: CityMagazine 23 Feb, 2021
Sara Džesika Parker u epizodi „Bridgerton”

Glumica Sara Džesika Parker već dve decenije privlači pažnju javnosti, pre svega zbog odabira odevnih kombinacija. Čini se da je i dalje vidimo kroz lik Keri Bredšo, kolumnistkinje iz Njujorka, iako to nije jedini put da smo je gledali na malim i velikim ekranima. Koga interesuje ova tema, složiće se sa nama da je garderoba koju privatno nosi ponekad zaista šik, ali neretko joj možemo pripisati epitete nenosiva ili bizarna. Ipak, praćenje trendova joj se ne može osporiti, a to je ono što modni znalci vole. Ovoga puta, predstavljamo vam izdanje zabeleženo tokom njujorškog popodneva u prodavnici obuće, čija je ponosna vlasnica. Pomalo neobično, našla se u ulozi prodavačice i sa osmehom pomagala mušterijama da se odluče za svoj par visokih potpetica. Za ovu priliku ponela je kombinaciju nalik kostimima iz serije Bridgerton.

Naime, poznata glumica takav efekat postigla je slojevitim oblačenjem, a odabir je pao na razigranu košulju i midi haljinu sečenu ispod grudi. Miks dezena je više nego upečatljiv, uz cveće i dokolenice sa potpisom modne kuće Gucci. Ceo look zaokružen je crvenim salonkama, uz nezaobilazno prisustvo maske na licu.

Getres

Ne znamo koliko vam se dopada ovo izdanje, ali činjenica je da nas Sara Džesika Parker svojim modnim izborima nikada ne ostavlja ravnodušnim – štaviše, često nas inspiriše na stilski iskorak. U želji da nam što pre stigne ovako šareno, veselo i rascvetalo proleće, želimo vam lep i ugodan dan!

Izvor: Elle España

Fotografije iz naslovnog kolaža: Getres/Nick Briggs Netflix