Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Style File: Ariana Grande

Prava lutka sa naslovne strane jeste upravo Ariana. Izgleda kao naivna devojčica iz komšiluka, koketuje kao Lolita, i trepće očima kao Bambi. Ona je zato svojim pesmama i stilom uspela da zavede mnoge mlade generacije. Kao tinejdžerka menjala je boje kose i oblačila se jeftino, a vi prosudite da li se njen modni stil danas promenio.

Piše: Isidora Spasić

Ariana Grande-Butera je mlada američka pevačica, tekstopisac i glumica. Svoju bogatu karijeru započela je 2008. godine u mjuziklu 13 na Brodveju. Nakon toga je glumila u tinejdž serijama na dečjem kanalu Nickelodeon. Svoj prvi album Yours Truly izbacila je 2013. godine, čime ujedno počine njena zavidna muzička karijera. Inače, Ariana je poreklom Italijanka, tačnije roditelji su joj iz mesta Abruco i sa Sicilije.

(foto izvor: www.mtv.no)

(foto izvor: www.mtv.no)

Gospođica Grande je prethodne godine proglašena za ženu godine na top-listi Billboard. Pesma Thank U, Next, oborila je rekord na YouTube kanalu jer je postala najposećeniji muzički spot u roku od 24 časa. A pesma God is a Woman imala je nekoliko nominacija za nagradu Grammy. Ariana tvrdi kako su joj najveća muzička inspiracija velike dive poput Maraje Keri, Vitni Hjuston i Selin Dion. Njihov uticaj jasno se odražava u Arianinoj boji glasa i načinu pevanja.

Do sada se njen mio lik mogao videti na stranicama mnogih poznatih časopisa, kao na primer: Vogue, Elle, Cosmopolitan, Marie Claire, InStyle i Time.

(foto izvor: www.vacationtheory.com)

(foto izvor: www.vacationtheory.com)

Na najvećem modnom događaju prošle godine – Met Gala, nosila je kreaciju Vere Vang, što je predstavljalo jedan od njenih najvažnijih modnih momenata. Takođe, nastupala je i na dugo očekivanoj reviji Victoria’s Secret, gde je dok je pevala bila udarena krilima jednog od „anđela”.

(foto izvor: www.dailyedge.ie)

(foto izvor: www.dailyedge.ie)

Kraljica kratkih suknjica, dubokih čizama na štiklu, oversize dukserica, rajfa sa mačjim ušima, visokog konjskog repa i ajlajnerom uokvirenih očiju, servirala je bezbroj sladunjavih izgleda prethodnih godina. Ariani je zaista trebalo dosta vremena kako bi iskristalisala svoj modni imidž. Na nastupima je obično u specijalno dizajniranim kompletićima, a njen ulični stil čine helanke, majice, džemperići, široke jakne… Dakle, svakako ima opušteniji pristup odeći van scene, ali joj je lice uvek besprekorno našminkano, sa posebno naglašenim očima i usnama.

(foto izvor: www.stylecaster.com)

(foto izvor: www.stylecaster.com)

Bez obzira što ima samo 25 godina, Ariana iza sebe ima buran ljubavni život. Jedan od njenih momaka bio je pevač i reper Big Šon. Nakon njega je bila u vezi sa kolegom muzičarem Mek Milerom, ali je on nažalost nakon njihovog raskida preminuo. Do nedavno je bila verena za komičara Pita Dejvidsona, ali se i ta veza završila fijaskom. Uostalom, u autobiografskoj pesmi Thank U, Next, Ariana je poimence pobrojala sve svoje bivše partnere, pa najbolje da sami poslušate.

Arianine pop hitove i ne morate da volite, ali kvalitet njenog glasa ne možete da negirate. Izgled i oblačenje sa pravom se mogu dovesti u pitanje, ali ono što stoji jeste činjenica da je Ariana Grande uspela da izgradi prepoznatljiv stil, na osnovu kojeg znate da to može biti samo ona i niko drugi.

(foto izvor: www.twitter.com)

(foto izvor: www.twitter.com)

Kliknite na foto galeriju ispod da biste otvorili Arianin Style File.