Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Vatromet boja i printova za SUPERDRY – kolekcija za proleće/leto 2019

AUTOR: CityMagazine 12 Feb, 2019
Vatromet boja i printova za SUPERDRY – kolekcija za proleće/leto 2019

Vibrantna Carnival ženska linija ističe se po jarkim bojama i 3D aplikacijama, šljokicama i cvetnim printom u žutoj, papaja i crvenoj nijansi. Inspirisana tropskim voćem i psihodeličnim šarama, kolekcija je u duhu vatrenog Ria, sa fokusom na siluetama. Hero linija nudi širok asortiman prugastih bikini modela i midi haljina.

Cote D’Azur kolekcija fokus stavlja na čiste i jednostavne linije i komade, sa daškom šik look-a. Broderie suknje ukrašene su prugama i kariranim detaljima, a ističu se po svetlim bojama i letnjim tkaninama. Nijanse suncokret žute boje i rumeno, roze nijanse krase mašne i faltice, a klasične boje daju kolekciji nautički izgled i sportsku notu.

Vatromet boja i mladalački izraz

Vatromet boja i mladalački izraz

Muška Mariner linija inspirisana je obalom, ali iz ugla Ernesta Hemingveja i njegovog poznatog dela pod nazivom Starac i more. Modeli su ukrašeni bogatim teksturama, cvetnim motivima, a ipak zadržavaju originalni Superdry stil. Šare u nijansama sunčevih žutih tonova i havajski print inspirisan duhom ’30-ih oslikavaju ostrvski život i modu.

Kolekcija se dalje kreće ka Severnoj Kaliforniji, gde inspiraciju pronalazi u američkom folkloru i nasleđu, te kao rezultat nastaje muška Big Sur linija. Rustični i popularni „zakrpljeni“ stil krase denim, u kombinaciji sa vojničkim motivima i bogatim teksturama. Kolekcija prikazuje stil boemskog putnika, ističući strukture, karirane detalje i platno.

Putovanje se završava na britanskom tlu, gde je ulična moda inspiracija za mušku Nu Lad liniju. Kolekcija odiše aktuelnim trendovima, oversized stilom, logomanijom i savremenim elementima. Primarne boje su crvena i mornarsko plava, a duh ’90-ih zaokružuje ovu priču uvođenjem „iznošenog“ i kamo stila.