Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

VIDEO koji će vas uveriti zašto je veličina bitna

AUTOR: CityMagazine 22 Aug, 2019
VIDEO koji će vas uveriti zašto je veličina bitna

Zamislite samo da sa društvom gledate finale svetskog prvenstva u košarci na televizoru dijagonale 65 inča. Neki vam to nikada ne bi oprostili! Nakon gledanja ovog zabavnog videa biće vam jasno i zašto.

U postavljanju standarda za pravu veličinu ekrana, Samsung je napravio veliki iskorak sa Samsung QLED televizorima. Mi navodimo nekoliko argumenata za veću dimenziju ekrana: 

Vaš oftalmolog ne bi imao ništa protiv

Sva istraživanja pokazuju da je QLED tehnologija bezbedna za vid, pa udaljenost vašeg kauča od ekrana više nije bitna. Sada možete bez griže savesti uživati u jasnoj i živopisnoj slici na velikoj dijagonali, a da pritom ne naprežete oči. Ako ne verujete nama, pitajte svog oftalmologa. 

Samsung je napravio veliki iskorak sa Samsung QLED televizorima

Samsung je napravio veliki iskorak sa Samsung QLED televizorima

Istovremeno ste kod kuće, ali i u bioskopu – u čemu je fora?

Za sve ljubitelje filma ekrani iznad 75 inča su savršeni jer pružaju izuzetnu dubinu i čistoću slike, tako da će svi detalji omiljenih filmova biti vidljivi iz svakog dela vašeg dnevnog boravka. Filmski maraton je ponovo „IN“, uz činjenicu da vas vaš televizor, bez obzira na to da li birate SF, klasik ili akciju, neće izneveriti. Sa druge strane, ako je na repertoaru gledanje utakmice kluba za koji navijate, Samsung QLED televizori će bez preterivanja, stvoriti utisak kao da ste na stadionu.

Gejming arena u vašoj sobi? Zašto da ne!

Uz odabir Auto Game Mode Samsung QLED TV možete prebaciti na režim za igre i otvorićete savršenu gejming arenu za najdraže igrice. Provedite onoliko vremena koliko želite opuštajući se uz vrhunske performanse i napredne funkcije poput kraćih perioda učitavanja i unapređene brzine osvežavanja ekrana. Potpuni doživljaj vam garantuje Game Motion Plus koji igračima pruža neprekinuto i pregledno vidno polje tokom igre.

Sva istraživanja pokazuju da je QLED tehnologija bezbedna za vid

Sva istraživanja pokazuju da je QLED tehnologija bezbedna za vid

Umetnička instalacija na zidu

Kada ne uživate u filmovima ili ste samo napravili pauzu od igrica, vaš sad već omiljeni televizor neće samo pasivno stajati na zidu. Super stvar je što ga možete pretvoriti u deo enterijera svog doma i na njemu prikazivati vaše najdraže fotografije, umetničke slike ili samo vreme i vremensku prognozu. Čak ima moć i da postane gotovo nevidljiv, uz imitaciju pozadinskih boja pomoću kojih se stapa sa prostorom. Dodatno, za opuštenu atmosferu i bezbrižno uživanje u večeri, razgovoru, ili čitanju knjige, možete da podesite svoj televizor da pušta laganu pozadinsku muziku.

Kada stavite na papir koliko bi vas koštale nove naočare za vid, karta za svetsko prvenstvo u košarci ili redovni odlazak u bioskop, a koliko sa druge strane dobijate na gejming doživljaju, kvalitetu slike i estetici, sami ćete shvatiti da vrhunska digitalna tehnologija i savršena slika, upakovane u veliki ekran, ne koštaju mnogo.

Izdvojeno za tebe

Odevni komadi zbog kojih ćete poželeti da je već hladnije vreme

Leto se polako bliži kraju, ali dobra vest je da je jesen vrlo inspirativna kada je reč o odevnim kombinacijama.…

Naomi Kembel i Bela Hadid su zvezde nove Calvin Klein kampanje

Kad se neko bavi modelingom na visokom nivou malo više od tri decenije, lako je pretpostaviti da je ta osoba…

City letnja preporuka #41: KOOZMETIK – Krema za ruke V

Krema za ruke je jedan od onih proizvoda koji svima i uvek trebaju. Kada se previše peru ruke, kod kuće,…

City letnja preporuka #21: Skechers monobrend prodavnice u Beogradu

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da se, sredinom avgusta, otvaraju prve monobrend prodavnice obuće renomirane američke kompanije Skechers na dve…