Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

5 frizura koje ćemo nositi tokom 2018.

AUTOR: CityMagazine 04 Jan, 2018
5 frizura koje ćemo nositi tokom 2018.

Ako i niste primetili, sada je, retrospektivno, vreme da vam skrenemo pažnju da odmah zaboravite na sve oblike lob frizure, jer je obeležila 2017. i daleko joj lepa kuća.

Prošlost valja ostaviti tamo gde joj je i mesto, baš kao što ćemo lob ostaviti u spomenarima iz prošle, a u 2018. nosićemo drugačije, modernije i sasvim drugačije frizure.

Jeste li spremne?

Ovo je 5 frizura koje će svaka žena poželeti da isproba tokom 2018.

Mekani paž u kombinaciji s šiškama

  1. je rešila da vas skrati za glavu. Šalimo se, ali računajte da je čitava filozofija ovogodišnjih trendova kada su frizure u pitanju da je manje-više, a to znači i da je kraće bolje. Šiške se savetuju svima koji imaju mogućnosti da ih nose, a ukoliko dobro poznajete svog frizera zatražite takozvane meke linije, znaće oni šta to znači!
Paž je ponovo u modi
Paž je ponovo u modi

Šiške poznate i kao “zavesa”
Savršene su i pored užasnog imena, jer im je funkcija idealna za žene koje bi da naglase lice a izbegnu šminkanje. Ne zvuči vam realno? Razmislite još jednom, jer ako ste već u prelaznoj fazi i ne želite veliku promenu odjednom, a po starom dobrom običaju mrzi vas da osim sjaja za usne bilo šta drugo stavite na lice. Ne pamtite kad ste poslednji put koristili rumenilo ili maskaru – ovo je vaša idealna frizura!

Šiške koje će oivičiti vaše lice
Šiške koje će oivičiti vaše lice

Čupkasto
Na početku 2017. ovako nešto se pojavilo ali dosta sramežljivo i već je krajem prolećne sezone nestalo iz modnog vidokruga. Vreme je da 2018. zablista stari dobri čupkasti stil kojem niti jedna žena ne može odoleti (svesno ili ne).

Čupkasto u 2018.
Čupkasto u 2018.

Malo duži Piksi
Veliki je broj slavnih dama koje su se bez mnogo razmišljanja odlučile za ovu frizuru. Suština je da ne bude previše kratko kratko. Nešto duži piksi stil omogućiće vam da stilizujete i lokne, ako ih imate a onda se posebno usmerite na boju kose

Kratko ali vrlo slatko
Kratko ali vrlo slatko

Kosa kao Cher 
Za početak ne mislimo na sitan minival i na tome ste nam zasigurno već zahvalni. Pevačica Cher prošla je mnogo stilskih transformacija, i ovu kameleonsku spretnost ni najbolje u njenom žanru ne mogu tako lako da dostignu. Kada pomislimo na Cher i 2018. mi zapravo na umu imamo povratak pevačicinom stilu iz 90-ih godina prošlog veka. Dužina kose i ekstenzije asociraju na davne 70-te ali tu je ta svemirksa boja koju lako možete dostići jednostavnom upotrebom spreja za kosu!

Kao Cher
Kao Cher