Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Idealni komadi nakita za ovu jesen

Godišnja doba dolaze i prolaze, ali je nakit večan. On služi kako bi, uz naravno adekvatnu garderobu, pokazali svoj lični stil. Ništa drugačije neće biti ni ove jeseni, pa vam prikazujemo minđuše, narukvice, ogrlice i prstenje, koje će sa pravom zaslužiti da se nađe u kutiji za nakit.

Minđuše

Duge viseće minđuše i geometrijski oblici

Drvo, plastika, metal, akril – svi materijali dolaze u obzir kada se govori o minđušama koje će se nositi ove jeseni. To vam pruža toliko različitih mogućnosti i eksperimentisanja sa stilovima, da smo sigurni kako narednih meseci nećete skidati minđuše sa ušiju. Preporuka su svakako duže viseće minđuše i geometrijski oblici. Zlatna se posebno ističe kao dominantna boja, ali nećete pogrešiti ni ako odaberete pastelne ili tipično jesenje nijanse. Pored toga, oblik srca se opet vratio u modu, što će odgovarati svim romantičnim dušama.

Narukvice

Perle, mesing i biseri

Perle, biseri i mesing trebalo bi da se nađu na vašim rukama. Narukvice su posebno zgodan komad nakita za sve one koji ne žele previše da se kinđure, a ipak im je stalo da imaju neki ukras na sebi. Nekoliko okruglih metalnih narukvica biće idealne za ljubitelje minimalizma. Bele perle ili biseri takođe predstavljaju decentnu varijantu koja će se uz sve slagati. Dobra vest za ljubitelje boja jeste ta da se mogu poigravati nizovima različitih oblika i veličina perli.

Ogrlice

Ogrlice koje se nose na leđima su trend sezone

Ni ove jeseni zasigurno nećete pogrešti ukoliko budete nosili jednostavne zlatne ogrlice uz vrat, koje na sebi imaju male ukrase, poput biserčića. Međutim, trend koji će zauzimati posebno mesto tokom tmurnih dana, jesu ogrlice koje se nose na leđima. Ovaj neobičan način na koji možete stilizovati vaše ogrlice, posebno dobro će funkcionisati sa velikim, recimo onim sastavljenim od metalnih alki. Ukoliko preferirate nešto jednostavnije, srebrna ogrlica iz delova ili ona koja na sebi ima medaljon u oblik srca, sasvim će dobro izgledati.

Prstenje

Sve je u igri

I kada se govori o prstenju, u obzir dolaze različiti materijali, poput srebra, zlata, poludragog i dragog kamenja. Tako, na primer, oni koji vole jednostavno dizajnirano prstenje, na svojim rukama mogu poneti srebrni prsten sa alkom, ili zlatni koji ne pravi pun krug. Za one druge, sklone prstenju sa detaljima, sitno četvrtasto kamenje raspoređeno na više mesta, fino će pristajati. I za kraj, svi veliki fanovi glomaznog prstenja neka se odluče za jedan veći sa kamenjem u različitim bojama i oblicima. Sa takvim prstenom, ni jedan drugi komad nakita neće vam biti potreban.

Fotografije: http://www.brit.co

Autor kolaža: Isidora Spasić