Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Trikini: Kombinacija dvodelnog kupaćeg kostima i maske postaje trend u Italiji

AUTOR: CityMagazine 16 May, 2020
Trikini: Kombinacija dvodelnog kupaćeg kostima i maske postaje trend u Italiji

Zbog pandemije korona virusa je za sada upitno da li ćemo moći da idemo na more ove godine. Stanovnici zemalja koje izlaze na more, međutim, nemaju taj problem. Njima je jedino važno da pronađu bezbedan način za uživanje na plaži.

To mogu postići držanjem distance, kao i na drugim mestima, ali i nošenjem maske. Jedan italijanski modni brend je mislio o tome, pa je odnedavno uz svoje dvodelne kupaće kostime, kupcima počeo da nudi i masku istog dezena. Sve to zajedno zove se trikini i po svemu sudeći postaće veliki trend ovog leta.

Ticijana Skaramuco, dizajnerka kupaćih kostima i vlasnica brenda Elexia Beachwear, izjavila je da se sve počelo kao šala. Ona je napravila prvi trikini sa ciljem da oraspoloži svoje zaposlene, budući da su pandemija i njene ekonomske posledice značajno spustile njihov moral.

Međutim, kada je njena ćerka objavila fotografije u trikiniju na Instagramu brenda, ljudi su reagovali sa entuzijazom i zanimalo ih je da li i gde mogu da ga nabave. Ticijana je to protumačila kao signal da proizvod ima potencijal na tržištu i krenula je da dizajnira i druge modele trikinija.

Oni se za sada prodaju u jednobojnim varijantama i u kašmir ili cvetnom dezenu. Kupaći kostimi brenda Elexia Beachwear koštaju 45 evra, a ako im se doda maska, njihova cena iznosi 55 evra.

Izvor: Design Taxi