Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ovaj automobil će voziti Džejms Bond u novom filmu

AUTOR: CityMagazine 24 Jun, 2019
Ovaj automobil će voziti Džejms Bond u novom filmu

Svaki put kada treba da izađe novi film o Džejmsu Bondu, fanovi ovog serijala žele da saznaju koji će automobil ovog puta voziti agent 007. Tako je i u slučaju dvadeset petog ostvarenja o popularnom filmskom špijunu koga će ponovo tumačiti Danijel Krejg.

Za sada je poznato da će sva tri automobila koje će voziti Džejms Bond biti marke Aston Martin, a nedavno je procurela informacija koja otkriva model najnovijeg od njih. U pitanju je Aston Martin Valhalla hiper automobil koji košta neverovatnih 1,5 funti. Ime modela je inspirisano nordijskom mitologijom u kojoj je Valhala mesto gde nakon smrti odlaze pali borci.

Novi model Aston Martina će moći da dostigne brzinu od preko 300 kilometara na čas. On koristi V6 motor povezan sa električnim sistemom koji mu omogućava da proizvede 1.000 konjskih snaga. Za sada je planirano da se proizvede samo 500 ovih automobila.

Što se tiče druga dva modela koje će provozati Džejms Bond u novom filmu, to će po svemu sudeći biti Aston Martin DB5 Aston Martin V8 Vantage. Prvog od njih je Šon Koneri vozio u čuvenom Goldfingeru (1964), dok je drugi bio zvezda filma Dah smrti (1987) kada je Bonda glumio Timoti Dalton.