Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Poklon kartice za ljubitelje vožnje

AUTOR: CityMagazine 25 Jun, 2019
Poklon kartice za ljubitelje vožnje

Imajući u vidu potrebe svojih potrošača NIS je, kao kompanija koja rukovodi najvećom domaćom maloprodajnom mrežom, u svoju ponudu uvrstio poklon kartice dostupne u vrednostima od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara. Nova NIS poklon kartica predstavlja idealno rešenje za niz lepih prilika, a zbog svoje praktičnosti sigurno je da neće ostati neiskorišćena. Pogodna je za sve situacije, bilo da  želimo da nagradimo nekoga za položen vozački ispit ili obradujemo prijatelja prvim kilometrima u novom automobilu.

Posebna pogodnost kartice je u tome što se iznos na koji glasi ne mora iskoristiti samo za gorivo, već i za širok asortiman proizvoda koji se nalaze u ponudi. Dakle, za sve ono što je potrebno kako bi se putovanje na odmor pretvorilo u nezaboravan ugođaj za celu porodicu. Ovo je od posebne važnosti jer benzinske stanice već dugo nisu samo mesto za dopunu rezervoara, već i oaze za osveženje i odmor na putu do posla, vikendice u prirodi ili morskih plaža.

Idealno rešenje za sve prilike

Idealno rešenje za sve prilike

Uz šoljicu ukusne kafe i proizvode vrhunskog kvaliteta, vozači i putnici uvek su željni da naprave pauzu od sedenja u vozilu i osveže se u prijatnom ambijentu Drive Café restorana koji nam je na raspolaganju na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Raznovrsna i bogata ponuda proizvoda i usluga u okviru Drive Café restorana neprestano se dopunjuje kako bi se zadovoljile potrebe i želje najzahtevnijih potrošača, a poslednja u nizu novina i prijatnih iznenađenja koje nam je pripremio NIS dolazi nam upravo u obliku nove NIS poklon kartice – idealnog poklona za sve prilike.