Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

5 gedžeta koji mogu biti idealan poklon za ljubitelje novih tehnologija

AUTOR: CityMagazine 22 Nov, 2020
5 gedžeta koji mogu biti idealan poklon za ljubitelje novih tehnologija

Pandemija korona virusa je 2020. učinila jednom od najgorih godina u poslednje vreme. Bilo bi dobro kada bismo mogli da je resetujemo, kao naš računar kada se zaglavi, međutim, moraćemo da istrpimo još neko vreme i nadamo se da će nam 2021. doneti više dobrih vesti.

Kada smo već kod nove godine, ne smemo zaboraviti ni da će uskoro početi praznična sezona, koju verovatno nećemo provesti zajedno sa svojim društvom, ali fizičko distanciranje nije razlog da jedni drugima ne kupujemo poklone ove godine. Ako su vaši prijatelji entuzijasti za nove tehnologije, sigurni smo da bi ih neki od sledećih pet gedžeta prilično usrećio. Otkrijte u narednim redovima šta je sve interesantno trenutno u ponudi, kada su u pitanju tehnički uređaji

MaskFone

Izvor: MaskFone

Ova pametna zaštitna maska za lice uključuje bežični mikrofon i slušalice, što znači da će vas vaši sagovornici savršeno čuti kada sa njima budete pričali telefonom. MaskFone se prodaje u dve veličine i može se kupiti OVDE po ceni od 49,99 dolara.

Polaroid Hi-Print

Izvor: Polaroid

Polaroid Hi-Print je mini štampač koji vam omogućava da za manje od 50 sekundi odštampate fotografije ili bilo koji drugi sadržaj sa vašeg mobilnog telefona. Uz ovaj gedžet se dobija i Polaroid-ova aplikacija za modifikovanje fotografija, koja vam omogućava da koristite različite filtere, dodajete tekst i emodžije, i mnogo štošta drugog. Cena proizvoda je 99,99 dolara.

PIQO mini projektor

Izvor: PIQO

Mini projektor brenda PIQO je idealan poklon za osobe koje uživaju u gledanju filmova i serija. Njega takođe možete koristiti i za gledanje fotografija, ali i bilo čega drugog što poželite. PIQO mini projektor je kompatibilan sa svim operativnim sistemima vaših uređaja i sa njima se povezuje uz pomoć bluetooth-a ili Wi-Fi-a. Proizvod možete naručiti preko ovog veb-sajta po ceni od 215 dolara.

Tech Tools LED Word Clock

Izvor: Tech Tools

Tech Tools LED Word Clock je neobičan sat koji umesto uz pomoć kazaljki ili brojeva, vreme prikazuje rečima. On radi na principu osvetljavanja različitih reči uz pomoć LED svetiljki, u zavisnosti od toga koliko je sati. Tech Tools LED Word Clock je sjajan i kao dekorativni predmet u vašem domu. Ovaj proizvod košta 110 dolara i može se kupiti na sajtu Amazona.

LucaSng veb kamera sa mikrofonom

Izvor: LucaSng

Danas svi koristimo aplikacije Skype i Zoom jer radimo od kuće, zbog čega je važno da imamo dobru veb kameru. Jedna od najboljih na tržištu je svakako ona brenda LucaSng, koja uključuje i mikrofon. Ova veb kamera snima u visokoj rezuluciji i nudi vam nekoliko interesantnih opcija, kao što je mogućnost korišćenja efekta za ulepšavanje. LucasSng veb kamera se prodaje po ceni od 39,99 dolara i dostupna je za kupovinu OVDE.

Izvor: Design Taxi