Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Čitajte 20% brže uz pomoć ovog softvera

AUTOR: CityMagazine 07 Mar, 2019
Čitajte 20% brže uz pomoć ovog softvera

Isto tako, ako ste pasionirani ljubitelj književnosti, upotrebom ovog softvera na vašim e-čitačima ćete stići da pročitate znatno više knjiga nego inače.

Verovatno se pitate kako je to moguće postići?

Stvar je prilično jednostavna. BeeLine Reader za vas boji delove teksta u različite nijanse crne, crvene i plave boje tako da je prelaz iz jednu u drugu gotovo neprimetan. Otkriveno je da naše oči lakše prolaze kroz tekst kada je ovako prezentovan, a za povećanje brzine čitanja je posebno značajno da poslednja reč jedne rečenice i prva sledeće budu iste boje. Pregledom sledeće slike na kojoj se nalazi prikaz članka iz magazina New Yorker možete i sami da se uverite u snagu ove tehnike formatiranja teksta.

Tekst formatiran uz pomoć BeeLine Reader softvera

Tekst formatiran uz pomoć BeeLine Reader softvera

Nezavisne institucije su proglasile BeeLine Reader najboljim softverom ovog tipa koji ne samo da ubrzava sam proces čitanja, već vam pomaže i da bolje razumete ono što čitate.

BeeLine Reader funkcioniše kao dodatak na aplikaciju koju koristite za čitanje (Acrobat Reader, Firefox, Google Chrome, Word…), a trenutno ga je moguće kupiti OVDE za 22,5 dolara, što je čak 86% jeftinije nego što se doskora prodavao.