Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Huawei P30 Pro: Kamera koja impresionira u svim situacijama

AUTOR: CityMagazine 03 Jun, 2019

Kompanija Huawei se prilikom dizajniranja P30 Pro pametnog telefona potrudila da kamera bude njegov zaštitni znak i da u sebi sadrži sve komponente, odnosno karakteristike koje mogu da pruže korisnicima nezaboravno i potpuno jedinstveno iskustvo fotografisanja.

Viđanje sa prijateljima je najčešći povod da se fotografišemo, jer obično želimo da zabeležimo to okupljanje, upravo zbog zanimljivih situacija u kojima se nađemo. Bilo da je u pitanju ležeran ručak, dnevni izlet, večernji izlazak ili noćno kampovanje, kamera telefona Huawei P30 Pro pogodna je za fotografisanje kako dnevnih, tako i noćnih fotografija.

Specijalni Leica Quad sistem kamera, koji poseduje Huawei P30 Pro predstavlja kombinaciju novih senzora, podešavanja sočiva, procesora za obradu slike (ISP), NPU jedinice i specijalnih algoritama za obradu slike. To znači da ovi elementi, u zajedničkoj saradnji, doprinose da fotografije nastale Huawei P30 Pro telefonom izgledaju kao da su nastale pomoću profesionalne kamere.

Kamera telefona Huawei P30 Pro pogodna je za fotografisanje kako dnevnih, tako i noćnih fotografija

Kamera telefona Huawei P30 Pro pogodna je za fotografisanje kako dnevnih, tako i noćnih fotografija

Glavna kamera P30 Pro telefona ima 40 MP, a ono što je čini još moćnijom i naprednijom od prethodnih je SuperSpectrum senzor, koji prima više svetlosti i samim tim znatno unapređuje kvalitet fotografija – kako dnevnih, tako i noćnih.

Ultra-wide sočivo, odnosno sočivo ultra-širokog ugla od 20 MP, pruža mogućnost neometanog fotografisanja velikih objekata, ali i bilo kojih drugih sadržaja velikih razmera. Fotografisanje visokih zgrada ili bilo koje vrste otvorenog prostora unapređeno je upravo zahvaljujući ovom sočivu.

5x SuperZoom sočivo od 8 MP zaduženo je da zabeleži sve detalje koje želite, bolje nego ikada ranije.

Fotografije nastale Huawei P30 Pro telefonom izgledaju kao da su nastale pomoću profesionalne kamere

Fotografije nastale Huawei P30 Pro telefonom izgledaju kao da su nastale pomoću profesionalne kamere

HUAWEI Time of Flight (ToF) kamera je dizajnirana da meri dubinu polja, što omogućava višeslojne Bokeh efekte i stvara portrete sa predivno zamućenom pozadinom i jasnim subjektima u prvom planu. Ukoliko ste ljubitelj fotografija nastalih u portret režimu, više nema potrebe za profesionalnim fotoaparatima.

Za sve one koji najviše vole fotografisanje selfija sa prijateljima, prednja kamera Huawei P30 Pro pametnog telefona poseduje 32 MP. Prednja kamera ovog pametnog telefona biće vaš savršen partner za stvaranje nezaboravnih uspomena.

Zahvaljujući mnogobrojnim opcijama na kameri Huawei P30 Pro telefona svaka situacija u kojoj se nađete može biti zabeležena i zapamćena u vidu fotografije ili video snimka visokog kvaliteta.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

10 najprodavanijih mobilnih telefona svih vremena

Bilo bi razumno pomisliti da je neki model iPhone-a ili uređaj koji koristi Android operativni sistem najprodavaniji mobilni telefon ikada,…

Istorijski prenos: Samsung, Spin Digital i SES prvi…

Kompanija Samsung, Spin Digital i SES, kao vodeći operater satelitskog prenosa signala, prvi put u istoriji Evrope emitovali su 8K…

Savršeno rešenje za fotografisanje u mraku – Huawei…

Da li volite da slikate svojim pametnim telefonom? Da li osećate strast prema fotografiji, a vaši prijatelji i članovi porodice…

Lenovo i Qualcomm predstavljaju prvi 5G PC na…

Project Limitless je višegodišnja saradnja između kompanija Lenovo i Qualcomm, kako bi razvile novu klasu 5G povezanih PC uređaja koji…