Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Nova aplikacija planira odmor za vas

Ako ste ikada proveli sate na internetu istražujući razne destinacije, preporuke za restorane i mesta koja treba obići, a sve u ime planiranja savršenog odmora, niste sami. Borba za planiranje savršenog putovanja je stvarna.

Međutim, pojavila se nova aplikacija pod nazivom Welcome. Kao lični turistički agent, ona kreira celokupan plan putovanja za vas. Sve što morate da uradite: Otvorite aplikaciju i listajte kroz niz predloga zasnovanih na savetima lokalnih stručnjaka i potencijalnim aktivnostima.

Kada „lajkujete“ nekoliko predloga koji vam zvuče interesantno prevlačenjem ulevo ili udesno (kao na Tinderu), Welcome koristi algoritam da predloži čitav plan na osnovu vaših povratnih informacija.

Takođe, aplikacija se stalno prilagođava. Na primer, Welcome vam predlaže posetu Hajd parku popodne, ali u vreme ručka vidite da će pasti kiša i vi neplanirano uđete u simpatičan kafić koji ste upravo spazili i odlučite da se tu zadržite neko vreme – aplikacija će se automatski prilagoditi na osnovu vaše lokacije i ostatak dana prilagoditi vašem spontanom zaustavljanju.

Najbolji deo: Aplikacija je za sada besplatna i trenutno je dostupna za 250 gradova (sa planovima za širenje).

Izvor: PureWow

Fotografije: Unsplash