Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Nova Galaxy Note10 serija pametnih telefona zvanično predstavljena u Beogradu

AUTOR: CityMagazine 23 Aug, 2019

Nova Galaxy Note10 serija, dizajnirana je da zadovolji potrebe najzahtevnijih poslovnih korisnika, kao i kreativaca, omogućavajući im da dostignu svoj maksimum u svakodnevnim izazovima. Vrhunski, nagrađivani Dynamic AMOLED displej, kamera profesionalnog ranga, poboljšana S Pen olovka, super brzo punjenje i neverovatna konektivnost uređaja garantuju korisnicima da će biti na visini zadatka, bilo da hvataju beleške na poslovnom sastanku, montiraju kreativni video ili jednostavno pretražuju internet.

„Od svog nastanka, Note serija važi za simbol vrhunskih performansi, sa uređajima koji su oduvek korisnicima nudili sve što im je potrebno da postignu svoje ciljeve, i što je još bitnije, odu korak dalje i postanu najbolja moguća verzija sebe. Galaxy Note10 i Note10+ nastavljaju ovu tradiciju predvođenja inovacija na polju pametnih telefona, pružajući korisnicima nikad ranije viđene mogućnosti, uz nove funkcije koje je Samsung implementirao u S Pen olovku, kameru profesionalnog ranga i sjajnu konektivnost sa drugim uređajima, za potpuni doživljaj i autentično Galaxy iskustvo,“ izjavio je Milan Vujović, direktor odeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju kompanije Samsung Electronics.

Milan Vujović, direktor odeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju kompanije Samsung Electronics

Milan Vujović, direktor odeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju kompanije Samsung Electronics

Galaxy Note10 i Note10+ sadrže najnapredniji spoj hardvera i softvera među današnjim pametnim telefonima, donoseći najveći i najkvalitetniji Dynamic AMOLED ekran sa HDR10+ sertifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova, koji čini da fotografije i video materijali budu svetliji nego na prethodnim Note uređajima i da sadrže neverovatan, širok spektar boja.

Kamera novih Galaxy Note10 uređaja korisnicima pruža priliku da snimaju video profesionalnog kvaliteta, bez potrebe da sa sobom nose bilo kakvu dodatnu opremu. Video editor omogućava montiranje snimaka uz pomoć S Pen olovke, tako da umesto da stalno klikću kako bi pregledali i editovali snimak, korisnici mogu precizno da odaberu tačan trenutak koji žele da iseku.

Galaxy Note10 i Note10+ sadrže najnapredniji spoj hardvera i softvera

Galaxy Note10 i Note10+ sadrže najnapredniji spoj hardvera i softvera

Softverske inovacije koje nova Galaxy Note10 serija donosi, poslovnim korisnicima daje još veći stepen kontrole nad njihovim projektima, uz povećanu produktivnost i efikasnost. Galaxy Note10 donosi moćnu inovaciju uz pomoć redizajnirane S Pen olovke. Sada, korisnici mogu da hvataju beleške i da automatski konvertuju svoj rukopis u digitalni tekst uz pomoć Samsung Notes aplikacije, kao i da ga eksportuju u čitav niz formata, uključujući Microsoft Word.

Galaxy Note10 integriše vezu sa Windows-om direktno u Quick Panel aplikaciji. Jednim klikom, korisnici mogu da se povežu sa njihovim Windows 10 računarom. Tamo mogu videti notifikacije, slati i primati poruke i pregledati fotografije bez gledanja u telefon, u skladu sa potrebama savremenih potrošača koji tragaju za neometanim i neograničenim iskustvom konektivnosti između njihovih uređaja.

Galaxy Note10 donosi moćnu inovaciju uz pomoć redizajnirane S Pen olovke

Galaxy Note10 donosi moćnu inovaciju uz pomoć redizajnirane S Pen olovke

Galaxy Note10 dostupnost

Galaxy Note10 biće dostupan u aura sjajnoj, aura pink i aura crnoj boji dok će Galaxy Note10+ biti dostupan u aura sjajnoj, aura beloj i aura crnoj boji od 23. avgusta, po preporučenim maloprodajnim cenama:

Galaxy Note10: 118.990,00 RSD

Galaxy Note10+ (256 GB): 136.990,00 RSD

Galaxy Note 10+ (512 GB): 149.999,00 RSD

Više informacija o Galaxy Note10 i Galaxy Note10+ potražite OVDE

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

City letnja preporuka #10: Izložba „Hladan kao LED“ u Muzeju nauke i tehnike

Izložba Muzeja nauke i tehnike „Hladan kao LED“, autora Zorana Levića, kustosa Muzeja, posvećena je istorijskom razvoju, tehnologiji proizvodnje i…

City letnja preporuka #31: Trippin Srbija – sajt koji otkriva lepote naše zemlje

Za sve one koji nisu u prilici da leto provedu uživajući u zvucima talasa ili jednostavno ne mogu da sklope…

Trikovi za brže punjenje mobilnog telefona

Sigurno vam se više puta desilo da treba da izađete iz kuće, ali vam je baterija na mobilnom telefonu skoro…

Ovaj klima uređaj možete nositi sa sobom

U trenutku kada nam letnja vrelina svakodnevno zadaje muke, svi tražimo najbolji i najbrži način da se osvežimo i ohladimo.…